/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -1
    girmeyeli sözlük falan her şey değişmiş ulan bu nedir?

    neyse yenilik iyidir. herhalde?

    arkadaşlar taşak yapana da açığım, ciddi dinleyip cevap verecek olan adama da.

    baştan özet geçiyorum: intiharı düşünüyorum.

    beyler türkiyenin saygın üniversitelerden birisinde güzel bir bölümde okuyorum, para konusunda zengin olmasam da sorunum yok, ailem dağılmış durumda ama iyiler diye düşünüyorum. uzun süreli bir ilişkim var, beraber seyahat eder, öğrenir, söver, bişeyler izler, yer, içer, deliler gibi eğleniriz. söz yüzüğü gibi bişeyimiz de var. güzel yani.

    e buraya kadar her şey süper görünüyor dimi? daha ne istersin ki dıbına koyduğum falan da diyebilirsiniz. doğru aslında dışardan bakınca ben de diyorum on numara diye.

    ama beyler bir sıkıntı var.

    ben aylardır, hayatımdan zevk almıyorum. gitar, piyano ya da bateri falan çalasım gelmiyor mesela. cs:go atasım gelmiyor. olsa bile zevk almıyorum hiç birinden. sadece bunlar değil aga. kız arkadaşımla bunları yaparken de zevk almıyorum. he seviyorum sevmesine, tamam mutluyuz, iyiyiz güzeliz. ama olmuyor. dediğim gibi, artık gg, wp yazıp çıkmak istiyorum bu oyundan.

    hala anlamadınız mı?

    aylardır intihar etmeyi düşünüyorum beyler. öyle anlık sinirle ya da 2-3 şarkının ardından gelen triple düşünmüyorum bunu. hayat bana neden vuruyosun? diyip mızıkçılık yapmak için düşünmüyorum. mutluyken de var aklımın köşesinde. gidip silahı alıp beynime sıkıp gidesim geliyor. bitirmek istiyorum bunu. kendimi kendim gibi hissetmiyorum uzun zamandır.

    var mı bir fikri olan, düşüncesi olan?
    var mı benim gibi olan?
    var mı benim gibi olup da kurtulan?
    ···
   tümünü göster