/i/Tespit

http://inciswf.com/1287955941.swf
  1. 1.
    +19 -2
    ne bileyim belki starbucks lara gitmiyoruz ama arkadaşlarımızla en ucuz çay satılan mekanlarda bataktır 101 dir eğlenebiliyoruz

    belki çoğumuzun kız arkadaşı yok ama belkide can dostum dediğimiz biri var

    arabamız yok özel ünilerde okumuyoruz ama toplu taşıma araçlarında teyzelere dayılara yer veriyoruz

    bizi yadırgıyorlar inci sözlük deyince ama insan olduğumuzu unutuyorlar lan. bizi anlamak istemiyorlar.ekşi sözlük gibi reklam değiliz çünkü. hiç birimiz klavye başında yırtık çorapla otururken röpteşambırla oturup kahve içme keyfi falan yazmıyoruz. yada ne bileyim çeşitli sosyal medyalarda (inci harici ) havalı resimler atmıyoruz eminim çoğumuz utangacız. iyi insanlarız lan aslında biz. sokakta yetişen bi nesilden zarar gelmez. taso biriktirdiğimiz atari kasetlerinin içini değiştirdiğimiz günleri daha unutmadık lan. ilk kesinn vercek vakası 1.sınıfta belki de bizden silgi istediklerinde yaşamıştık. sevdiğimiz kıza açılamazdık ama evini takip ederdik. öyle saf öyle pgibopatmışız lan önceden de.

    şu anda şu ortamda kız istemiyorsak sokak kültürüyle yetişen bi nesil olduğumuzdandır belkide. pazar günleri akşam 10 11 e kadar maç yapıp sonra soba eşliğinde pazar banyosunun keyfini ne verir lan söyleyin bana.

    mutluluğumuzda saf sevgimizde binliğimizde lan hepinizi seviyorum iyi ki varsınız amınoğulları.

    unutmadan şu anki liseli binlere hitaben.. http://inciswf.com/1287955941.swf

    edit: amınoğulları içimizden geldi yazdık.
    ···
   tümünü göster