1. 1.
    +5 -1
    katoliklik : üç tane mod var. biri kurucu olduğu için diğerlerini çok giblemiyorsun. site kuralları hemen hemen hiç yok. her paylaşım serbest. eksilenen başlığın için özür dile yeter komple şukulanıyorsun terkar

    musevilik : üyelik komple kapalı. o yüzden kafaları rahat. kural dışı paylaşımlarda direk ban. mod bi tane. diğer sitelerden nefret ediyorlar baya saldırıyorlar falan. yalnız şaka maka en çok reklam geliri bunların.

    müslümanlık : bi tane admin bi tane mod var. mod'un capsini koydun mu direk ban yiyorsun yasak. bir sürü kural var ama gibine takan yok, hemen her paylaşım yapılıyor. ne kadar apaçi varsa bu forumlarda takılıyor. ama ortam baya samimi. bi de siteye laf edeni gibiyorlar.

    budizm : banlanırsan direk yeni bir hesap veriyorlar. banlanırsan tekrar. bir sürü mod var. mesela 4. nesilsin, çok iyi paylaşımlar yaptın, banlanırsan ya da bi şey olursa, yeni hesabın 1. nesil veriliyor. paylaşımların sıçarsa da tam tersi.

    satanizm : burada paylaşım yapmak yasak. sadece troll olman lazım. komple diğer sitelerle dalga geçiyorlar. paylaşım kuralları yok. mod falan da yok.

    protestanlık : adminle kullanıcı arasında mod olmamalı diyorlar. bunlar da paylaşım zorunluluğu yok hiç. komple yatabilirsin.
    ···
   tümünü göster