/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +2 -1
    gibtir lan dıbına koduğumun çocuğu, gündemdeki bütün isimleri yazıp sonra ben demiştin dicen dimi pekekent. kaynağınla seni üst üste koyup ikinizide zütünden gibiyim.
    ···
    1. 1.
      0
      amın evladı ben duyduklarımı aktardım ister inan ister inanma. kesin olan 2 transfer var şu anda nani ve ospina. bu ikisi kesin gelecek. diğerlerinin de ihtimallerini söyledim. ben demiştim deme gibi bir beklentim yok gib kafası. millet kafayı yedi nani diye biraz renktaşlarımın içini rahatlatmak istedim. iyilik de yaramıyor çük beyinlilere.
      ···
      1. 1.
        0
        kişisel algılama panpa, antuda 12numarada yazmak isteyipte yazamadıklarımı sana yazdım panpa. ama bunu duymayan, bilmeyen kalmadı artık. açıkçası sen de ordan duyduklarını yadığını düşünüyorum.

        luiz adriano konusuna gelince, kamyonla para isteseydi, al ahli kamyonla parayı veriyor ama gitmek istemediğini bizzat menajeri aracılığıyla açıkladı. rvp olmazsa gelecek olan büyük ihtimalle adrianodur.

        duyumcu değilim, öngörülerim. hakkını helal et panpa özür dilerim.
        ···
      2. 2.
        0
        bak panpa.
        1.si antu'yu hayatımda açıp da bakmışlığım yok. hatta hiç öyle transfer haberi okuyan bir bin de değilim.
        2.si al ahli evet kamyonla para teklif etti ama sonuçta o al ahli. adam hem avrupa'da bir takıma gitmek istiyor hem de tonla para. gelmez demiyorum. ama gerçekten çok zor, çünkü herif kendini ronaldo filan sanıyor. gerçi şu an bıyık reyiz yunanistan'daymış. shakhtar da orda kampta. bakarsın adriano'yla döner. gelirse bile çok para ödeyeceğimiz kesin.
        3.sü sorun değil panpa. kaç gündür fb'li panpalarımı görüyodum nani nani diye çıldıran. böyle birkaç bilgi geldi paylaşmadan duramadım. inanmayabilirsiniz tabi bişey diyemem.
        ···
    2. 2.
      0
      inşallah dediğin gibi olur panpa, nani ve opsinaya fitim bi de guarini alırsak forvet almasak bile bu kadroyla en az 3 sene ligi domine ederiz.
      ···
   tümünü göster