/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Benim bu hamleme karşılık Tosun abinin gömleğinin ön cebinden bir tomar para çıkarması bir oldu. Ejdadını gibiyim hepsini 5 liralık yaptı 9 tane 5 lira 45 tl o motorun üstünde duran içinde bozuk paraların bulunduğu kutudanda bozukluklar halinde 25 kuruşlar 10 kuruşlarla beraber bir ton para verdi. Ananı gibiyim tosun. Bu kaptanımız tosun hepinizin dıbına koysun.

    Tosun abinin yapmış olduğu zütlük neticesinde elimde bissürü para olmuştu ve tek elle onları cüzdana tıkıştırmam imkansızdı. Hemen oturup işimi halletmek için koltuklara yöneldim. Hay amk yer yok! 3-5 kişide ayakta kalma mücadelesi içinde. Dayandım cama yapacak birşey yok sallana sallana gideceğiz. Yavaş sürsene oruspu çocuğu yere düşeceğiz şimdi. Bütün paraları cebime tıkıştırdım. inince düzeltirim. Şimdi düzeltmeye kalksam yere düşerim falan iyice rezil olurum.

    Kaşla göz arası minibüsü süzüyordum güzel kız var mı diye. Ne gezer dıbını gibtiğimin minibüsü full yaşlı moruk falan vardı mahallelerine gidiyorlar. Okullu hatunlar diğer münübüste oluyor genelde. Tosun abi sert bir fren daha koydu. Durakta durduk 5 kişi falan bindi 5 tane teyze duba gibi hepsi. Resmen minibüsü kapladılar zaten. Az ilerde 2 tane daha velet bindi. Derken iyice sıkışmaya başladık.

    Yine bir durak cam kenarında olduğum için binenleri daha net görüyorum. Türbanlı böyle hafif gençmi desem olgunmu desem tam kestiremediğim bir bayan daha bindi. Uzun boyluydu. Güzel giyinmişti elinde çantası falan eksilerde olan münübüs popülasyonunu birazda olsa artılara çıkarmıştı. Türbanlıda olsa boydan ve yüz güzelliğinden kurtarıyordu yani.
    ···
   tümünü göster