/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -3
    doğrudur sen şimdi kurdistan dedin . birazdan bi manga grup gelip seni direğe bağlayıp karşına dizilip eksilecek bremın.
    ···
    1. 1.
      +2
      Zulme rıza zulümdür bu videoyu izleyip tüyleri ürpermeyenin insani duyguları ölmüştür açık net
      ···
    2. 2.
      +6
      ilk devlet haline geldiğimizde ilk karşımıza aldığımız devletin çin olmasına şaşırmamak gerek
      ···
    3. 3.
      +3 -4
      ne doğrudur ananın amcıgı sizin güneydoğuda milattan beri hatta millattan öncesine kadar 1 tane bile devletiniz yokken ortaasya hep türk egemenliği altındaydı çoğunlukla. eğer zamanında kuraklık ve kendi aramızda savaşlar olmasa hala orda yaşayacaktık belkide. yani orası asırlardır bizim toprağımız. burda gerçekten işgalci olan çin hükümetidir!!1
      ···
    4. 4.
      +1 -3
      senn kanını beynını gibeyim ben amk malı. K*rdistan dediğiniz yer yıllardır Türkiye Cumhuriyeti'nin bi toprağı zaten. Doğu Türkistan dedğimiz yer yıllardır Türk yurdu ama çinli huur çocukları orayı işgal etti. gibtier git azcık tarih oku canımı sıkma benım.

      Not : Sadece Doğu Türkistan değil bugün Orta Asya daki cumhuriyet olamamış bütün Türk devletleri çin in işgali altındadır.

      Edit. Bunu çugulayanın da ben amk.
      ···
    5. 5.
      -1
      Bizim vatanımız var adı da Türkiye soysuz vatansız oruspu çocuklarıyla bir tutmayın. Kimsenin yardımına da ihtiyacımız yok gibtirin gidin kendi derdinize üzülün TÜRK'ün TÜRK'ten başka dostu yok
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster