/i/Kurmancî

Tû bi kurmancî dizanî?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +32 -1
    gibtir dıbınakoydugumun deyusu. kürdistan yarramin başına gelir
    ···
    1. 1.
      -18
      ulan tam bağımsız kürdistan kurulduğunda o yüz ifadenizi çok merak ediyorum wallahi.
      ···
    2. 2.
      +24
      Ulan it herif 2000 yıllık tarihte kürtlerin ne zaman devleti olmuş? gibik herifler sizi sömürge sınıfında yaşatmak lazım. dıbına koyduğumun malları kafanız yokki düşünebilesiniz.bak ırağa nasıl anasını gibtiler zannetmeyinki bi devlet kurup özgür özgür yaşayacaz amerika ve israil'in hizmetinde taşaklarını yalaya yalaya yaşıyacaksınız
      ···
      1. 1.
        +2 -18
        biraz sakin ol hewal, türkiyeyi bölmek için şu an tam zamanı.
        YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ KÜRDiSTAN !
        ···
      2. 2.
        +17
        Ne hewali yannanım. 3-5 it toplanmış aslana kafa tutarsınız. bilmezmisiniz daha farkına varamadınızmı huyumuzdur türke baş kaldıranlar fazla Yaşamaz.
        ···
      3. 3.
        -7
        ulan huur evladı sen neyin kafasını yaşıyorsun çok merak ediyorum. bu özgüvenini nerden buluyorsun. ulan türkmenler sınırda katledilirken neden çıkmadınız sokağa oruspu çocukları. ancak lafla işinizi yaparsınız, icraaat yok sizde. onun için kimse sizi ciddiye almıyor artık. birde ülkesini çok severlermiş peh peh babam peh peh.
        ···
      4. 4.
        +8
        Sizi ciddiye almıyolar diye ahahah amk sizin dunyada yeriniz yok hala farkında değilsiniz Türkiye istese sizin sopunuzu kurutmak 1 hafta surmez amk hala laf yapıyo eski entrylere bak bakıyım nasıl köpek gibi tc yardim etsin diyodunuz koskoca Türkiye Cumhuriyeti'yiz biz siz kimsiniz ? Eline 3 5 silah almış düzensiz maymun ordusu
        ···
      5. 5.
        +7
        @1.3 senin o huur evladı diyen ağzını yüzünü giberim itoglu. Ulan ışide sempati duymaya başladım sırf sizin gibi binleri gibiyor diye. Allah ışide kobaniyi yerle bir edecek, bölgede 1 tek kürt sağ bırakmayacak güç versin. Bizde sizden kurtulalım dıbına koydugumun dağ ayıları.
        ···
      6. diğerleri 3
    3. 3.
      +8
      Ulan huur çocuğu sizin sevecek bi vatanınız yok amk bi tarihiniz yok sen kurdistan dersin zütünü yırtarsı sonra okulda Çanakkale zaferini anlatırlar sana Çin Seddi ni anlatırlar 40 kişiyle binlere karşı gelenleri zekasiyla düşmanı giben komutanları anlatırlar sonra siz dersiniz kurdistan serok apo aponun girdiği günü gördük çıktığı günü hiç biriniz göremeyeceksiniz siz alt sınıf kendi çapında devlet kurmaya çalışan aciz insanlar olarak kalacaksınız. Sizin Türkiye'nin güneyinde bir devlet kurmanıza asla izin vermeyeceģiz.
      ···
    4. 4.
      +2
      Helal shavar ağa iyi dedin. Ama bu huur evlatları anlamaz
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster