/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    açıkçası aylık 500 bin lira para almasını garipsemiyorum. gerçekten garipsemiyorum. esra erol'u bundan 10 sene önce kim tanıyordu? ben ilk çıktığında açıkçası esra eron bile sanmıştım isim benzerliği yüzünden. 10 senede bu kadın buralara geldi. neyle? nasıl? bunun için ne verdi ya da insanlığa ilime bilime faydası nedir? söyleyeyim kocaman bir hiç!

    şimdi bu kadının 500 bin alması ile 10 sene önce kurulup bugün milyar dolarlar cirosu olan şirketlere aynı pozisyonda. ikisi de allah'ın yürü ya kulum dediği insanlar/kurumlar olmayıp dexer'in yürü ya kulum dediği insanlardır. baktığımızda aşk, meşk bunlar batıdan kaptığımız şeyler. şu anki iktidarın istediği evlilik ve evliliklerin başlangıcı 'görücü usulü' olması şeklinde. yani aşık olmak ya da aşka düşmek veya işte bi şekilde görüşmeden aracı kişilerle evlenmek.

    bu hanım kızımız da bunu yapıyor işte. tepedeki adamların aile yapısına uygun şekilde evlendiriyor milleti. tek meziyeti bu. başka ilime, irfana, bilime, sanayiye, tarıma hiçbir şeye gram katkısı yok. bi ara üfürükten bi kitap yazmıştı 1-2 imza günü düzenledi falan ; memlekette deli mi yok anasını satayım kuyruğa girdiler. deseler ki her gün kütüphaneye git 10 dk sana insan gibi küfür edecek olan insanlar gitti bu imza günlerine.

    gelelim aldığı paraya; aylık aldığı parayla çok net söylüyorum her ay bi fabrika dikilir tam teçhizatlı. yani 82 ay çalışsa ve 5 kuruş almasa her vilayete fabrika dikebilir kendisi lakin ki öyle değil.

    500 bin lira lan? 500 bin lira!!! bak şimdi formatı değişti ama eskiden kim 500 milyar ister diye yarışma vardı. 500 milyar çok büyük paraydı hala öyle gerçi o zamanlar eminim esra erol için de çok büyük paraydı. nitekim artık büyük para değil büyük maaşıdır.

    ha hak ediyor mu hak etmiyor mu derseniz; gareth bale nasıl ki 100 milyon avro yapmayacak topçuysa bu hatun kişi de o kadar parayı asla hak etmiyor.

    hatta yaptığı türde formatta programlar çok ciddi olarak kadına şiddeti ve tecavüzü pekiştiren programlar. niye? o programa çıkan kadınların %80'i para için, erkeklerin %90'ı daha güzel bi eş için çıkıyor. tabi bunlar medeni cesareti olanlar. olmayanlar da malum işte sokakta gördüğüne tecavüz ediyor. niye? adam aç. adam yalnız. adama aşık olma şansı tanınmamış. bunu bence bi düşünsün esra erol!!!

    aldığı paranın yanında bu hatun kişide mini giyme hastalığı var ki kimse karşı çıkamaz ki reyting için değil valla diye. bal gibi de yurdum kahve köşelerinde aylak aylak oturan çaptan düşmek üzere amcaları ekranda herhalde o dandirik orkestrasının bateristi tutacak değil! azıcık ciksapalite de gerek! ama işte ne garip çelişkidir ki aynı kafalar da adamlar insanların doğal yollardan evlenmesini teşvik edecekken tersine dolaylı yönden evlenmesini teşvik edip, bi de ayda sıfır yeteneği olan birine 500 bin verip bunu yaptırması gerçekten çok enteresan.

    ha bi de bu arada kürt idris'in çok büyük referansı olduğunu düşünüyorum aldığı para da. adam mafya sıkar valla topuklarına 1 ay maaşı yatmazsa gelininin. bizim maaş 6 ay yatmasa biz yine de sineye çeker çalışırız ama bu kızımızın güvencesi de var.

    velhasıl elbette bi iş yapıyor ve karşılığını alacak ama 500 bin nedir lan? insanda şu parayı isterken bile az utanma olur az arlanma olur. progrdıbına aldığı konuklarının %90'nın ortalama geliri 1000-1200 tl arası bi miktar ve kendi 500 bin alırken hiç de utanmadan 'şiraniririnirinaynininnaynininayşiranirinay' diye göbek atıp da bu parayı almak çok net helal para değildir. hoş din olmuş ticaret aracı kime ne anlatıyorsun?

    hayır bak yine aklıma geldi 500 bin nedir lan? oha arkadaş ya!
    ···
   tümünü göster