/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +7
    Iyide amk sen koca kuranı bastan sona yazabilirmisin? Burada anlatılmak istenen sey su: Kuranın indigi donemde Hz muhafazid uyduruyor diye bi söylenti cıkmıstir. Buna cevap olarak da bu ayet inmistir. Yani sadece bir insan, ayrica okumasi yazmasi olmayan, tutup da bir kitabi sallamasyon yazamaz . Buradanda anliyoruz ki gercek din Islamdır
    ···
    1. 1.
      +8
      subhanallah. ben ikna oldum. tşklr.
      ···
      1. 1.
        +3 -7
        @5 kuran başta savma yazılmış bir kitap. yazan kişide belli. ne bir özelliği var ne bir güzelliği. öyle bir kitap ki herkes aynı kitabı okuyor herkes farklı algılıyor, tanrı böyle kitap mı yazar lan ?
        ···
    2. 2.
      +1
      Ateist varsa gönderin beri gelsin
      ···
      1. 1.
        0
        panpa, baştan sona yazmak zaman alır tabiki. ben kur'an'ı evrensel bir kitap olarak düşünüyorum.

        ayrıca arap tarihiyle ilgili herşeye de inanmamakta fayda var.
        ···
      2. 2.
        +3
        Aynen bende zaten her duyduguma inanan bi insan degilim zaten oturup okudum heralde panpa. Incili falan da okudum lakin kuran kadar mantıklı bir kitap bulamadım. Eğer bir yaratıcı varsa -ki ben öyle olduğunu düşünüyorum - ona ibadet etmenin en dogru yolu kurandır. Ayrıca Hz muhafazidin okuma yazma bilmedigi de doğrudur o zamanki insanlar yalan mı söyleyecek la bilmiyo diye
        ···
      3. 3.
        +3
        saygı duydum panpa. inş hepimiz hakikati bulacağız.
        ···
      4. 4.
        +2
        Ben incile ve tevrata baktım ve birçok da kitap okudum, ama Kur'an kadar güzel edebiyatlı bir kitap okumadım. Düşünsene çağımızdaki yazarların bir kitabı yazabilmesi için çok okumaları gerekmiyor mu? Ama daha okuma yazma bilmeyen Peygamberimiz bu kadar muhteşem edebiyatlı bir kitabı hiç okumadan nasıl kendisi yapmış olabilir? işte bu da Kur'an'ın mucizevi oluşunun bir kanıtıdır.
        ···
      5. 5.
        +3
        Panpa peygamberimiz yapmadı kitabi ona gelen vahiyleri vahiy katiplerine yazdırdı. Gözünü seveyim ögrenin sunlari
        ···
      6. 6.
        +2
        Zaten ben ondan bahsetmiyorum galiba yanlış anlaşıldı ben tebliğden bahsediyordum yazma ile alakalı değil yani bu cümleleri kendisi düşünemez anlamında söyledim yanlış anlaşılmış.
        ···
      7. diğerleri 4
   tümünü göster