/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -1
    O zamanlar logos da oynuyordum. 59 lvl warriorum vardı epey de taşaklıydı normal warriorların ap 1700 1800 iken ben 2200 2300 ap ile geziyordum torment yiyene 2 atıp geçiyodum. Her neyse yan charr açmıştım maradon pazar için, o zaman ki gm adın da açmıştım sebebini hatırlamıyorum ama gm nicki koymustum HumanHyrokkin böyle bir şeydi neyse ben maradon da seek acık gezerken clan istediği geldi ( g3 clana alıp pelerin atın da kesip para almak modaydı ) neyse üzerim de para yoktu girdim bunlar cektiler beni ata direkmen cıktım ve emc ye geçti oradan..
    GM isimli char 1 lvl de emc de gören pm atıyor gören pm atıyor ( emc gecme sınırı 35 lvl di ) 1 lvl gm nicki gören pm atıyordu bense adamlarımı dodo skeletonlar da - laiba apost da - deru da arardım gördüğümü friende ekler sıraya koyardım. Ctrl-v ye kaydettiğim o düzenli cümle ile avlarımı tek tek yoklardım..

    ÖRNEK ;
    +S.a ben türk gm, var mı bir isteğin bir arzun ?
    - var abi para verir misin? ya da abi item pis item veriri misin?
    + item ve para vermemiz suan yasak ama ben sana başka türlü yardım edeyim. istediiğin itemi çoğaltarak 2 tane yapabilirim satıp parasını kullanabilirsin mesela..
    - Olur abi... dediğin de avımız kapana düşmüş sayılırdı ne de olsa maradon da aga 10 k pis diyen adama item çoğaltıp satmak gibi bir fikir yerleştiriyordum.

    O sıralar da trade bug kimse bilmezdi. itemi koyup X ile enter a aynı anda basınca item 2x olurdu orjinali karşı tarafa gider itemin resmi sende gözükürdü sözde 2 tane oluyor böyle böyle ilk ezik itemle yapıp itemi adama veriyordum güvenlerini kazanıyodum 2 itemi gören adam şehvetlenip tüm itemleri yaptırıyordu böylelikle 2 3 yıl boyunca 5.000 - 6.000 tl lik soygun yaptım...
    ···
   tümünü göster