/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    0
    oyle moronca sorular soruluyor ki; sayisiz cevabi var fakat yanitinla birlikte bunu 'basit bir neden'e indirgeyip, kendilerince onu da curuterek mutluluk pesinde kosuyorlar.
    evet, gunumuz ateliginden bahsediyorum...
    olm baktiniz adam spastik, cevap falan vermeyin lan. 'hasta' muamelesi yapin(ki zaten oyleler), he yavrum, he yigidim deyip gecin...

    zihinsel olarak ateist oldugu bilincine dahi erisemiyor cogu.
    bu konuda da caner taslaman reyizin gercekten freuda tas cikartacak derecede pgibanaliz iceren harika bi sozu var(bire bir aynisini yazamam, hakkina girmeyeyim fakat icerik bu, mobil akar... ):
    allah'a inanmayanlar, baskalarini allah'in yokluguna inandirinca allah'i yok edeceklerini sanirlar...
    not: reyizi twitterdan takip edin picler, arada programlara katiliyor onlari da izlersiniz boylece.
    canertaslaman.com'dan da kitap kismina girin ve inceleyin...
    adam cok cok buyuk bir bilim adami: harvardlar, oxfordlar... ve en sevdigim islam yorumcusu.
    ···
    1. 1.
      0
      Freuda taş çıkaracak cümleye bak. kendi içinde paradoks bir cümle freuda taş çıkaracak. la om nasıl ataist müslümani dinden cikardiğinda allahi yok edeceklerini zannediyorsa sizin bu yaptıklarınız ne olacak peki ? Bunlar ne ? Gelmiş ataist adami düşün öldün cehennemde yanacan ne demek la ? olm adam ataist la ataist ? kurani kitabi allahi peygamberi cenneti cehennemi tanımam diyor. sanki müslümanlar farklı birşey yapıyor da adam gaza gelmiş. ateist birine kurandan ayetler, peygamberden feyzler felan..
      ···
   tümünü göster