/i/Tespit

  1. 26.
    +5 -3
    Başlık konu yorumlar baştan aşağı cehalet kaynıyor. 2. El bilgi kötüdür. Ordan burdan duyduğunuz şeyleri doğru diye sunarsanız böyle saçmalamış olursunuz. Bu saatte size gibten şeylerden bahsetmicem özet geçiyorum.
    1. Eşcinsellik hastalık değildir.
    2. Eşcinsellik tercih değildir.(cinsel yönelimdir), sonradan kazanılmaz.
    3. Eşcinselliğin nevrotiklikle uzaktan yakından alakası yok. nerden uyduruyosunuz böyle şeyleri amk. sinirleniyorum böyle yorumlara. bide freuda çocukluğa falan bağlamışsın alakasız bir şekilde.
    4. Eşcinsellik ne biyolojik, genetik ne de pgibolojik bir rahatsızlıktır. Eşcinsellik bir cinsel yönelimdir. Hiçbir şekilde ne biyolojik tıbbi olarak ne de pgibolojik olarak tedavi edilemez. Böyle bir tedavi yöntemi yoktur. Çünkü hastalık sınıfından çıkarılalı 20-30 sene oldu.
    Hazmetmeniz zaman alıcak gençler. Kolay gelsin.
    Not: eşcinsel değilim.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Seninde hazmetmen zaman alıcak. Hala eşcinsel olmadığını belirtme gereği duyuyorsun.
      ···
      1. 1.
        0
        hahahaha ibretlik tespit olmuş.

        ayrıca arkadaş yarım biliyor eşcinselliğin sebepleri yada yönelim diyelim sebepleri bilinmemektedir. bu makalede yazan şey. yani 10 yaşında daha cinsel kimliği tam oturmamış çocuğa sen homociksüel misin, heterociksüel misin diye sormak yanlıştır. çünkü onun öyle bir ciksüelliği yokki homo yada hetero olsun. belki çocuk 0-10 yaş arasında yaşadığı olaylar neticesinde böyle bir yönelime giriyor. bi çok hikaye var cinsel taciz sonucu bunu seçen kişilerin olduğu gerçek, yetiştirilme tarzıyla bunu seçenlerde var. iyiki literatürden çıkarıldı. artık tedavi edilemez denilerek yırtılabiliyor demek ki.
        ···
      2. 2.
        0
        @26.1 bizim memlekette heterociksüellerin büyük çoğunluğu homofobik malesef. böyle bir ülkede yaşadığımız için eşcinsellerin haklarını savunanlar eşcinseldir gibi bir algı oluşturuluyor. bu gerizekalı algıyla uğraşmamak top musun muallak misin mesajlarına maruz kalmamak bütün bunların ötesinde pasiflerin mesajlarına maruz kalmamak için edit koyuyorum bu kadar basit. eşcinsel olsaydım bundan utanmaz rahatlıkla söyler, gelir ilk seni giberdim. şimdi gibtir git ibretlik tespitlerinle.
        ···
      3. 3.
        0
        @26.1.1 olayları çarpıtmanın anlamı yok. 0-10 yaşında ciksüel kimliği emin ol epey gelişiyor. o dönemdeki çocuğun ciksüelliği yok demek hata. ayrıca o dönemlerde yaşadığı cinsel istismar ileri ki hayatını tabi ki etkiler. ama doğuştan gelen bir heterociksüelliği varsa çocukken tacize uğradı homociksüel oldu gibi bir şey söz konusu değil. eğer o dönemlerde senin de dediğin gibi travmatik olay veyahut fazla kız gibi büyütme sonucu(erkek çocuk için)durumlar varsa feminen davranan çocuklar olabiliyor. bunlar zaten babayla vakit geçirterek vb. çözülüyor. ama eşcinsellik yöneliminin sonradan kazanıldığını kanıtlamıyor çünkü orada bir yönelim kayması yok. orada sadece cinsel kimliğini yeteri kadar bulamamış bir çocuk var ve bulması sağlanıyor. bizim anlatmaya çalıştığımız zaten oturmuş bir cinsel kimliği var. erkek ve erkeklerden hoşlanıyor. bu durumda yapılacak bir şey yok. tedavisi bulunamamış birçok hastalık var hangisinin literatürden çıkartıldığını gördün? mesele tedavisi değil hastalık olarak kabul edilmiyor. hastalık olarak kabul edilmeyen şeyin tedavisini mi arayalım böyle saçmalık mı olur?
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster