/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 2951.
    +8
    O nüfus kontrolü hakkında ben de düşüncelerimi belirteyim. dünya liderine katılıyorum, nüfusu kontrol altında tutmak için bundan güzel yöntem olamazdı. Daha ergen osbirciler belki anlayamaz bunun etkisini ama hala evli olup osbire devam eden adamlar var. Adam karısından zevk almıyo bildiğin. Karı bulmuş gibmiyo amk. Sonra boşanmalar artıyor, aile yapısı, ahlak yapısı çöküyor, kısacası toplum çöküyor.

    Sadece nüfus kontrolü de değil. Gençliği sömürüyor. Yıllardır genç nüfusumuzla övünürüz ama bizim gençlik pc başında ferre açıp osbir çekmekten başka bir şey yapmasın.

    Her gün yapan adamdaki yorgunluğu düşünün beyler, bazısı günde 2-3 posta atıyor adamın kolunu kaldıracak takati kalmıyor. Beyin dopaminden sarsılıyor, kendini jüpiterde hissediyor.

    Yaşadığı depresif ruh hali, pişmanlık,aşağılık hissi başta ailesi olmak üzere tüm sosyal hayattan kendisini uzaklaştırıyor.

    Şahsen ben bu işi çok abarttığım zamanları hatırlarım geçen sene hastalıktan kurtulamıyordum amk.Her geçen gün gripten gebircek gibiydim. Daha sonra araştırdım spermin içeriğini falan.C vitamini b12 vitamini tonla mineral özellikle çinko. Resmen yapıtaşımız olan şeyleri atıyormuşuz.C vitamini attığımız için çok sık hasta oluyormuşuz.B12 attığımız için hafıza zayıflığı vs. meydana geliyormuş.Çinko zaten tamamen beyin için. Kolay mı amk yumurtayla birleşse yeni insan çıkacak bir şey atıyoz sonuçta. Vücudun yapıtaşlarını atıyoruz resmen.

    Adamların inancını okudunuz beyler,ne tür ilişkilerin mübah olduğunu.Sen osbir çekerken o karı gibiyo. Osbirle ciks bir olamaz istediğiniz makaleyi açın okuyun. Dokunamadığın memeye bakıyorsun olm böyle saçmalık var mı.

    Ama bağımlı ettiler bizi işte. Daha çocukken başlamışlar subliminallerle. Daha sonra tvde yaşanan bozulmalar. Eski filmlere bakıyorum arada dağlar kadar fark var.Her yönden saldırıyorlar.

    Umarım hepimiz kurtuluruz bu işten. Allah yardımcımız olsun.
    ···
   tümünü göster