/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +3
    Opusuyoruz sadece bacaklarını oksuyorum işte. Sonra beni bir gun not almaya evine cagirdi. Annesiyle tanistim tabi dogal olarak, annesi deli. Bildigin deli. Oturdugum koltuktan ben kalkınca arkamdan koltugu siliyor, titizlik hastasi kadın. Kızın odasını gor , bir suru içi doldurulmus hayvan dolu. Gorunce cok sasırdım,oda pembe falan. Yani kızda ters birseyler vardı ama tam emin olamıyordum. O gun emin oldum işte bunlar ana kız çatlaktı.
    Bir gun bize geldi bu, artık yatıcaz sevismeye basladık, hemen tuvalate gittim spreyledim benimkini, sonra geldim içeri sevişmeye devam işte tamam sokucam, ittiriyorum girmiyor. Lan girmiyor bir turlu , dur parmaklıyayım dedim, parmagım zor girdi. Dedim sen bakiremisin, degilim ama bugune kadar sadece bir kere biriyle birlikte oldum oda sadece bir gecelikti, cok asıktım ona ama o beni gibib bıraktı dedi. Hay dedim neyse devam edelim, ittiriyorum bu acıyor ay canım yanıyor falan diye diye soguttu beni, benimki indi. Kalkmıyorda birdaha cunku birsey hissetmiyorum ki , nasıl kalksın. Bu da beni iktidarsız sanıcak iyicene kotu. Acıkladım durumu spreyi falan anlattım, bu guldu git yıka dedi. Dogru dedim gittim yukadım biraz kendine geldi benimki, tekrar denedik kalktı, bu sefer o ustume bindi,zar zor aldı o sekilde tek pozisyonda yapabildik ancak, cunku kızın canı cok yanıyordu. Birde ayaklarını gordum orta parmagı bas parmagından uzundu. Benim bir kadında ennnnnnn sevmedigim şey odur bilader, direk sogurum. Hiç birşey istedigim gibi olmamıştı, annesi deli, kız catlak, parmak uzun, ya dedim sevistikten sonra ben biraz dusuneyim cok ciddiye binmesin bu ilişki. Bu bir agladı sendemi beni gibib bırakıcaksın diye, ya dur dedim oyle degil, tamam falan deyip sakinleştirdim. Uzuldum kıza, iyi kızdı cunku. 1 ay daha boyle devam etti, ilişkiye girdik oda bir kere gibti bıraktı demesin diye, yani zorla girdim. Sonra 1 ay geçti tekrar ben buna yok dedim uzgunum olmıcak bu iş ayrılalım. Bu yine ben sana cok asıgım ne olur bırakma beni, evlenelim. Dedim ne evlenmesi ya , hayir daha neler ben daha cok gencim yok oyle birsey. Tabi bu cok uzuldu 1 ay okula geldi ama aglamaklıydı hep. Ben o aralar cok gitmedim okula, kız sırıl sıklam asık olmus bana...
    Tabi diger kızlar bunu gorunce dediler ne hikmettir ne acaba ki bu cocuk bu kadar iyi mi ? falan dedikodular dolanmaya başladı. Karsı sınıftan bir kız hatta duymus dedikoduları, bana gelip sen cok iyiymişsin performansın iyimiş dedi guldu. Ama yazmadım o kıza, sonucta cool biriydim ben, ole her onune gelen benimle yatamazdı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster