/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2 -3
    Daha sonra bu ev arkadaşım Hasan'ın kız arkadaşı oldu nasıl olduysa amk barzosunun 2 hafta inanamadım. Tanıştırmadı zaten pekekent aha dedim yalan söylüyor yakaladım bu sefer bini. Ben böyle diyince sinirlendi akşam eve burcuyla birlikte gelmiş, 2 şişe de köpek öldüren, alkollü sirke amk. Burcu ise daha sirke şaraptan. Hayatımda gördüğüm en çirkin kızardandı suratı iyi değil vücudu iyi değil ama çok kıyak kızdı. Saatlerce müzik film kitap falan konuşuyorduk biz bununla barzo ev arkadaşımda ayak uydurmaya çalışıyor ama yakalayamıyordu pekekent muhabbeti zaten 2-3 hafta sonra ayrıldılar bunlar. ama biz hala burcu ile buluşuyor sohbet ediyor geyik yapıyorduk. korktum amk bide bu karı bana mı asılıyor diye gay olduğumu söylemem gerekiyordu artık ki kız boşa kürek çektiğini anlasın.

    birgün okul çıkışı bizim fakülteye geldi bu yürü dedim bi kahve içelim çarşıda bi yerde oturup. neyse gittik oturduk söyledik kahveleri falan. ben dedim sana bişi söylemem lazım. bunun suratı düştü noluyor gibisinden. Ben aslında eşcinselim dedim kız dondu kaldı amk. Anlamadığını düşündüm homociksüelim gayim yani dedim bunda hala tepki yok. muallakyim ben, zütümü gibtiriyorum diyince başladı bu kahkaha atmaya. noluyoruz amk dedim daha önce zütüme giren yarak olmasa da ben havalı gözükeyim diye anlatıyorum bu kaltak bana kahkaha atıyor. rengim değişti bi anda dondum kaldım. zaten bi paket sigara içmişim bunu anlatana kadar yaktım bi tane daha.

    Bu sakinler gibi oldu biraz biliyorum zaten dedi beynimden vurulmaşa döndüm. Kaltak tabi istanbulda büyümüş muallaknin her türlüsünü görmüş beni görünce mi şaşıracaktı, ben de aptal aptal iyi sakladığımı düşünüyordum.

    Nerden anladın peki ilk dedim. Bi st8 bu kadar dar ve güzel giyinmez olum zaten dedi. ama içimde de sular serpilmişti artık daha özgür bir muallakydim, daha da yakın olduk bu kızla.

    Burda mısınız muallakler ses edin
    ···
   tümünü göster