/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Artık hergün buluşup sohbet ediyorduk bizim okulda ki tatlı çocuklarla bunun arasını yapmaya çalışıyordum ama karı zaten leş gibi çok ekmek çıkmıyordu buna yine de o sohbetiyle erkekleri yatağa atıp çatur çutur gibişiyordu ertesi günde çocukları aramıyordu bir daha. sanırım insanlar onun bu özgüvenine hayrandı bi de kültürüne tabi. O zaman öğrenmiştim aslında özgüven herşey demekti.

    Birgün aramadan bizim okula gelmiş gözüne yeni hedefler kestiriyordu hava da 45 derece amk herkes yanıyor. gel dedim birer bira içelim saat daha 3 amk. kesin çarpılıcaz alkolden. gel dedi bizim arkadaşlar bir yerde oturuyor oraya gidelim ders notlarını alıcakmış kevaşe arkadaşlarından. seversin çocukları muhabbetleri iyidir dedi. tamam dedim.

    Şehrin anacaddesinin hemen arka sokağında eski tek katlı bir bina. içini yenilemişler, dışını boyamışlar bira kahve votka başka bi gib yok burada. arka bahçeleri ardı bide böyle 10 masalık falan. içeride zaten kimse duramıyor o kadar sıcak. bahçeye çıktık bizde arkadaşları 2 masa birleştirmişler. baya kahkahalar sohbet falan biz gelince daha da bi mutlu oldular. sanki 3 senedir tanıyorum çocukları, kızlar falan da var masa da ama önemli olan masanın karşı köşesinde bear diye tarif edildiğini daha sonradan öğrendiğim bi adam bana bakıyor sürekli.45-46 yaşlarında. bende bana baktığını farkediyorum ama dönüp sohbet etmiyorum, korktum amk. bira içiyorum çocuklarla. 2. biralar bitti 3.yü söyleyip tuvalete gittim. Tuvalette barın alt katında bodrum gibi bi yerde. Kömürlük var birde 2 tane tuvaletle bir depo. girdim işedim elimi yıkarken farkettimki kıpkırmızı olmuşum bildiğin öğlen sarhoşum. anam gibilmiş resmen. neyse ama muhabbet güzel diye konusuyorum kendi kendime.

    çıktım tuvaletten merdivenlere doğru giderken birisi tuttu kolumdan bir anda çevirdi ve öpmeye başladı bir yandan da gibimi avuçluyor. zaten kazma sapı olmuştum çoktan. dudağımı ısırınca kendime geldim ve ittirip hızla yukarı çıktım döndüm masaya gibimi gizleye gizleye. masaya oturunca çocuklar sordu iyimisin falan diye alkolden kıpkırmızıyım biliyorum falan dedim gülüşüyoruz bir yandan da ama ben unutamıyorum resmen. sonradan barın müdürü olduğunu öğrendiğim adamda geldi masaya 2-3 dakika sonra.
    ···
   tümünü göster