/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +288 -27
    Geçen hafta bi kızı ekledim sağlam pabuç değilmiş karı bi arkadaşım önerdi .gibersin kanka yaz dedi. Neyse yazdım buna uzun uzun konuştuk, telefonunu felan aldım.1 haftada kıvama geldi kevaşe, bugün için randevulaştık, bize gelecekti telefonda herşeyi hallettim çatır çutur gibicektim huuru.

    Öğlen 1 gibi geldi bu,bizim binada aile binası aq zar zor soktum zaten kızı. girdi içeri ilk defa görüşüyorduk

    k :fotoğraflarından daha yakışıklıymışsın
    b:teşekkürler sende daha zayıfmışsın.(kız aşırı tipsiz ve zayıftı)

    ben bu retricanın anısını gibeyim adriana lima beklerken yıldız tilbe gibi geldi. neyse am amdır çakar yollarım diyordum. kahve yaptım buna 5 şekerli içiyor bide van gölü ejderi amk.
    kahvemizi yudumlarken muhabbet ediyorduk eski erkek arkaadaşlarını anlatıyor bana yok çok darbe yemiş yok bu felan filan derken khveler bitti ben tam fırsat anını kollarken ufaktan kız bana yanaşmaya başladı hehhh tamammm dedim sessizlik oluştu,o anda yapıştım dudaklarına. çirkin olduğu için kısa kestim zütürdüm benim yatağa ön sevişme bitti bitecek derken bu elini eşortmanımdan içeri attı oynamaya başladı ama indirmedim eşofmanı oyle elini sokmuş oynuyor.
    bende bunu soymaya başladım sütyenini indirdim memesi bile yok aq benimlki daha büyük. neyse pantolununu da indirdim bi hamleyle külot ile kaldı onuda indirdim. sıra bende o da beni soymaya başladı tişort eşortman derken boxerla kaldım boxerımıda bi çırpıda indirdi.
    k:penisin ne kadar küçükmüş ya (memnuniyetsiz bir tavırla)

    ben bunu duyar duymaz şarteller attı benim sen kimsin lan amk kezbanı. yalnız o kadarda küçük değildi lan 13,14 cm civarı türk standartlarına uygun.

    b: sen hiç sen aynadan baktın mı benim gibi biri senle yatıyor bide penisimi beğenmiyorsun

    k:ama şair ruhlu cocuk kırıcı olmaya başladın

    b:dön lan arkanı ,solucan deliği gibi züt deliğin var, kapkara kuru muru kusura bakma ama öyle züte böyle yannan beğenmiyorsan gibtir git!

    bu laftan sonra kız üstünü başını giyip gitti beyler az öncede baktım silmiş engellemiş beni heryerden.
    bende şuan balkonda babaannemle oturmuş çay içiyorum
    hayat güzel kuşlar uçuyor...
    ···
   tümünü göster