/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    -3
    Annemde iyi gibilir dedim. Amcığını yalardım, sonra da memelerini. içine yarağımı sokardım, köküne kadar, domaltır öz annemi zütten giberdim. Ohhhhh gibimi yalatırdım. Yala anne hadi yalaa… taşaklarımıda yala… ohhh anneciğim ne biçim bir huurymuşsun sen… o külotlar ne öyle… bizde seni namuslu bilirdik… fahişe gibi iç çamaşırların var… ahhh anne gibiş benimle… .
    Dölerim yatağın üzerine süzülmeye başlamıştı. Çok uzun bir süre fantezilerimi süsleyecek olan annemi ilk defa düşünüp bu şekilde masturbasyon yapmıştım.
    Sakinleştiğimde… ne yapıyorsun yaa o senin annen diyerek kendi kendime kızdım. Oysaki az önce kurduğum argo cümleler kaç gündür kafamın içinde yer alan soruların cevabını da veriyordu :
    Annemi o sabah gördüğüm tahrik edici durum karşısında, iç çamaşırlarıyla haşır neşir olarak ve onun vucudunu düşünerek annemin kadınlığının kabullenmem içimde yatan lavların taşmasına, yıllardır içimde biriktirdiğim, kendimden bile sakladığım arzular ve tutkuların açığa çıkmasına yol açmıştı. Belkide yıllardır annem gibi minyon kızların ve kadınların beni tahrik etmesi bundandı.
    ···
   tümünü göster