/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +23 -11
    tamam lan başlıyorum..

    3 sene önce yaşanan bizzat kendimin basrolünü üstlendiğim gibiş anımdır beyler. herşey evimin arkasında tek başıma serbest atış atarken başladı. beyler basketbolda iyiyimdir, arkadaş çevrem de basketbolla ilgilenenlerden oluşur genelde. neyse işte bi gün yine evimin arkasında atış çalışırken tam atış yaptığım potanın arkasından 2 kişi geçiyordu. biri 30-35 yaşlarında bir bayan diğeri de sanıyordum ki oğlu heralde 15-16 yaşlarında bi çocuk. ben tabi direk süzdüm şunlar neyin nesidir ilk defa görüyordum buralarda. sonra ben bunlara bakarken oğlan bana tip tip bakarak sırıttı dedim ılık heralde. sonra da sahanın kapısına doğru geldi ve içeri girdi, kadın da girer diye umutlandım fakat o fazla geç kalma kaan dedi ve apartmana doğru gitti. bu cocuk geldi işte ismi kaan, merhaba ben falan filan işte tanışma faslı basketbol oynuyormus o da dedim gel 1vs1 kabul etti tabi eline verdim bunun ama kıçımdan ecel terleri döktüm baya zorladı picc. yaşına göre gayet iyiydi. maç bitti işte kan ter içindeyiz beni seytan dürttü dedim hangi apartmanda oturuyosunuz bu da dedi leylak apart. 4.katta oturuyoruz, üşenmese kapı numarasını ve anahtarları posta kutusunun altındaki deliğe koyduğunu da söylecekti tabi bunları daha sonradan öğrendiğim için böyle bi spoiler verdim ilerleyen partlarda anlayacaksınız beyler.
    ben bu kaanın annesini gözüme kestirmiştim beyler, o zaman da sürekli milf kategorilerinde takılıyorum abazalık tavan zaten ben bu hatunu bi yokliyim dedim..
    ···
    1. 1.
      +90
      herkeste playboy amk sözlüğünde çok yalnızım lan diye başlık açılınca herkes içeri doluşuyo nasıl oluyo anlamadım amk
      ···
      1. 1.
        +6
        panpa liseli bu picler yok intik am yok lisede gibtigim kiz bu ne amk ergen piclerlerde dinliyo iste
        ···
    2. 2.
      +4 -1
      hangi şehir panpa
      ···
    3. 3.
      0
      Ilk partta sıçan bir seni gordum amk 15-16 yasinda oglu olan kadin en az 40 yasindadir. Milften ziyade ilk granny in ho.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster