/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +11
    jet hızıyla kadere cevap attıktan sonra patronum nurullah beyi aradım ve özel misafirim oldugunu, yer ayırtabilirlerse sevinecegimi söyledim. nurullah bey de gayet olumlu karsıladı ve tabi olur atarcancım dedi. o sondaki -cım takısı olmadı be abi valla bak ılık gibi ettin kendini diyemedim tabi, eyvallah abi diyip kapadım telefonu.

    pazar günü gelmişti ve aksama daha cok vardı. ama bi görseniz nasıl hazırlanıyorum sanki gibecegim kesinmis gibi tüm temizligimi yaptım gib koltuk altı burun vsvs aksamı beklemeye basladım ama vakit gecmiyordu amk. sonra dedim ki lan bana bi tane sapka yetmez bu kadın da bi kereyle yetinmez ben en iyisi stok yapayım diye düsünürken kendimi eczanede buluverdim. 2 paket alıp odamdaki banyoya zulaladıktan sonra koltukta uyuya kalmısım.

    deliksiz bi uykudan sonr.a kapının calmasıyla uyandım ve bi baktım gökyüzü zifiri karanlık saat de 10 bucuk. ise geç kalmıstım. ananı gibiyim diyerek telefona sarıldım. 19 tane cevapsız cagrı 2 tane de mesaj vardı. cagrılar isyerinden mesajlarda biri kader digeri annemdendi.
    ···
   tümünü göster