/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5 -7
    Konuşmayım susuyum dedim ama sen susuyorsun cahil susmuyor.Şu özlü sözle başlayım konuşmama

    "Cahillerle ne kadar tartışmaya girdiysem hepsini kaybettim"

    Seçimlerden sonra hükümet kurulmadı. Herkes Chp-MHP-hdp koalisyonu bekledi. Benim aklımdan dahi geçmedi.Bu koalisyon chp liye hdp liye göre çok normal. Onların meshebi geniş. Hükümet olsunlarda teröristle mi el ele tutuşurlar hırsızla mı önemli değil.MHP ise daha ilk günden omurgasını dik tutmuş şartlarını koymuşBölücü vatan hainlerini itin zütüne sokmuştur.

    Meclis Başkanlığı meselesine gelince.Chp li arkadaşlara iki çift lafım olacak.MHP nin adayı kim ?

    Ekmeleddin iHSANOĞLU

    Bu adam cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday değil miydi ? O günden bu güne ne değişti de bu adamı tutmaz oldunuz ? Sebebi ben söyleyim.Chp de adı gibi hdp nin MHP yi desteklemeyeceğini yani ihsanoğlunu başkan yapamayacaklarını biliyordu.Öyle olunca da sözde barış elçisi kürtlerin gerçek yüzü ortaya çıkacaktı. Bunu istemedi çünkü adam kardeşinin kuyruğunu kazar mı ? Kazmaaz. Kötü adam MHP oldu. Ulan adama demezler mi bu MHP Türk Milliyetçiliği yapıyor nasıl hdp ile aynı fikre hizmet eder.Chp her zaman ki oynaklığını yaptı.BAŞBUĞ ATATÜRK vefat ettiği günden itibaren çizgisini bozan chp nin hdp den farkı kalmadı.Oy verenınde benim gözümde teröristten farkı kalmadı.

    Bahçelinin ise verdiği sözden ger dönmemesi, omurgasının ilk günden beri dik durması bazı soytarıları deli etmiştir. Etmeye devam edecektir.

    Eğilmiyor diye KURDU hor görüp
    iTi el üstünde tutan utansın !
    ···
   tümünü göster