/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +2
    Siz gavurların silahına güvenip, onların söylediklerine güvenip bize mi saldıracaksınız ? Bak dostum biz TÜRK'üz TÜRK, bir ara araştır bakalım TÜRK tarihini tarihsiz köpek. Belki o zaman anlarsın bizim kim olduğumuzu, nufusunuz olsun 20 milyon o kadar bile değil, ama istersek sizi şuan yok ederiz.

    Diyorlar yok işte k*rdistan'ı kuracağız, yok bilmem ne olacak, şerefsiz hani sözde Çanakkalede bizler ile savaşmıştınız ? Mecliste iSTiKLAL MARŞI neden zorunuza gitti ? Neden okumadınız ? Çünkü şerefsizsiniz, diyorsunuz işte bize yasalarımızı verin bu toprakta yaşayalım, gibtir olup gidin isteyen yok, yasalarınız var zaten. Sokakta dilinizi konuşuyorsunuz serbestçe, geziyorsunuz, dolaşıyorsunuz eee bir şey diyen var mı ?

    Adam olun Adam, madem bu toprakta yaşıyorsunuz saygı duyacaksınız, bu Vatana ihanet edemezsiniz, hakkınız yok, bu topraklar kanlar ile alındı. Gavurların 2 sözüne, silahına kanıyorusunuz, sizlere para veriyorlar direk istediklerini yaptırıyorlar, satılmışlar, şerefsizler. Böylesiniz işte, bir gün gelecek hepinizi kökten yok edeceğiz, o gün yakındır, şuan çok itle uğraşıyoruz, hepiniz birden bir tuzak, bir plan kurmuşsunuz bizleri bitirmek için ama olmayacak, yapamayacaksınız...
    ···
   tümünü göster