1. 326.
    0
    bir tane daha anlatayım beyler lisedeyim o zamanlar 2 yada 3.sınıf yalan olmasın. çok kötü ishal olmuşum ve ertesi gün sınavım vardı annem rapor alalım gitme okula dedi ama yazılıya sonradan girmenin ne kadar zor olduğunu bilenler bilir kopya falan çekemezsiniz zütümede güvenmediğimden yok anne sınava girer gelirim dedim. sabah evden çıkmadan bi güzel sıçtım ve okula gittim girdim sınava gayet güzel kopyamıda çektim korkmayın kankiler okulda altıma sıçıp herkese rezil olmadım iş eve dönünce başlıyor..

    neyse izin falan alıp eve geri döndüm kilotta biraz karartı vardı yeniden sıçıp üstümü falan değiştim geçtim televizyonun başına oturuyorum salak salak. sonra bi ferre izliyim hazır annemler yokken gelmelerinede daha var diye taktım vcdye izlemeye başladım. kıvama gelince çıkardım donu pantolonu hafif uzanarak geçtim yayıldım koltuğa gibimle oynuyorum. o zamanlar tam ferreci abimiz boşalırken senkron bi şekilde bende boşalma konusunda takıntılıydım. neyse fazla detaya girmeyeyim işlemi hallettim kalktım gittim mutfakta bişeyler atıştırdım geri geldim salona oda ne amkkkk yepyeni bembeyaz koltuk kahverengi takumla bezenmiş iyiçe derine işlemiş bide hiç farketmedim. o telaşla gittim ıslak mendille silmeye çalıştım iyice yayıldı etrafa öylede saçma bi yapıya sahip ki ince ince çıkıntılar var girmiş onların arasına ne yapsan çıkmıyor..

    neyse deterjan bez falan bidaha giriştim işe yok imkanı yok sadece biraz rengi soldu ama daa çok yayıldı ve duruyor orda. gittim bıçak aldım ince ince koltuğa zarar vermeden o çıkıntıların arasından temizlemeye kalkıştım oda fayda etmedi annemler işten gelcekler zamanım az kara kara düşünmeye başladım. yakmayı düşündüm kesmeyi düşündüm en son çikolata alıp sürmeye karar verdim. yaydırdım iyice çikolatayı bir insanın o kadar çikolatayı koltuğa düşürmesi için gerizekalı olması lazım çok bariz belli ama başka çarem yoktu iyice bomtak edip bıraktım. herneyse annemler geldi görünce annemin çığlığı hala kulaklarımda. durumu izah ettim böyle böyle çikolata sürüldü yanlışlıkla falan. o kadar çikolata nasıl sürülür şu bu derken babam sıçmış olmayasın lan falan dedi gülerek. annemde ishal zaten gibisinden bişey dedi ben odaya kaçarken. hayırda dıbına koyayım koltuğa sıçmak nasıl açıklanır ki o koltuk şuan yazlıkta duruyor ve annemin uzun uğraşlar göstermesine rağmen hafif bir karartı hala üzerinde mevcut bakar bakar gülerim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster