/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +48
    2- öbür gün yola çıktık bay frodoyla. Yanımızda bay sam denilen geçen gece kız meselesi yüzünden atıştığım gavatta var. Aradan bir müddet sonra yanımıza pipin ve mery'de bize katıldı. Saatlerce yürüdük. amk lan olum dedim bizim aklımızı deli mi gibti at arabası falan yokmuydu niye yürüyoz?? Yok kanka dedi yürüyecekmişiz gandalf öyle söyledi dedi. Hay dedim yüzüğünüzünde gandalfınızında amk yürüyün amk tabanvaya devam.

    Ormanın içinde ileriliyoruz hava karardı. Biraz sonra duyduğumuz at sesiyle hepimiz irkildik. Sam bize "hemen saklanın lan sauronun adamları" dedi. Bir ağacın altına gizlendik. Az sonra kapkara bir atın üzerinde, yüzü olmayan bir herif geldi etrafa bakıyor. Ne yalan söyleyim altıma sıçtım amk herif hayalet gibi bişey. Bide bi çığlık atıyo kafa beyin gibiyo amk. Lan dedim olum gelin 5 kişiyiz amk hepimiz girsek dıbını ızdırabını giberiz bunun. Ama bunlar korkuyolar yok diyolar. Ben kalktım dedim bırakın beni gidip şunla teke tek kapışıyım. Yok dediler bırakmadılar. Neyse ki çok durmadan gitti bu adam. Bunlar bizde ki yüzüğün peşindeymiş. Dedim zütümü veririm yüzüğü vermem amk bu devirde altın yüzük bulmak kolay mı kimi gibiyo bunlar.

    2 saat sonra bir meyhaneye girdik orada yatıcaz. Sabahta gandalf gelecek yanımıza. Girdik içeri bi baktım amk ne kadar barzo varsa toplanmış. Bira içiyolar. Aldık bizde birer bira leblebiyle beraber vurmaya başladık. Kafam hafiften güzel olmuştu ki, karşımızda oturmuş dik dik bize bakan kapşonlu bir adam gördüm. Ayar oldum amk garsonu çağırdım, "koçum şu adam kim gib gib bize bakıyor" dedim. "Abi bulaşma ona adı aragorn buranın iti kopuğu" dedi. Haa tamam dedim amk zaten başımızda bi kamyon bela var iyice bela almayalım. Kafamız iyice güzel oldu bizim çocuklar şarkı söylüyo gülüyo eğleniyo ama bay frodo bi garip. Heran ağlayacak gibi zaten tipi amk. Ulan bu durdu durdu yüzüğü parmağına bi taktı yok oldu. Bütün gözler bize döndü meyhanede. Hah dedim yenice taku yedik. Allahtan adamların kafası iyi de hayal görüyoz sanıp giblemediler.

    Odaya çıktık. Arkamızdan aragorn geldi. "Ne ayaksınız la siz dıbına koyduklarım" diye bağırdı bize. Höst lan dedim bi dur konuşalım hayır mı amk??
    "Lan olum dedi kaç tane yüzük tayfı sizin peşinizde, siz daha buraya gelmiş taşak muhabbeti yapıyonuz amk, az sonra buraya gelip ananızı gibecekler hemen saklanın" dedi. Vay anasını gibiyim bi tatile gelelim dedik başımıza almadık bela koymadık dedim.

    Hemen aragornun odasına saklandık. Yataklarımıza da yastık koyduk. Beklediğimiz gibi yarım saat sonra bu gavatlar geldi ama bizi yerimizde bulamayınca çıldırdılar amk. Aha bizle uğraşırsanız böyle olur amcığına vurduklarım köy çocuğumu var lan sizin karşınız da dedim.

    O günüde kazasız belasız atlattık. Yarın yola çıkmak için yattık uyuduk..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      zütümü veririm yüzüğü vermem amk hahaha
      ···
   tümünü göster