/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +24 -3
    Benim var huur çocuğu sor niye var diye?30 bin askerimizi şehit edip sokaklarda özerklik isteyip, Türk bayrağını yakıp, Atatürk'e saygı göstermeyip ülkemizi kötü gösterdikleri için. Bizim yaptıklarımız HAK'tır.
    ···
    1. 1.
      +4 -17
      bak bak bir de haktan bahsediyor. bir halkın dilini engelle. yoksay. yıllarca ağrı zilan dersim demeden katliamdan geçir ayaklanınca da askerimizi öldüren bayrağımızı yakan edebiyatı çek.

      özerklik ben de istiyorum. çünkü bu anayasal olarak kürdlerin kabulu anldıbına gelir.

      pkk kendiliğinden oluşmadı. yıllarca çekilen bir acı var. boşaltılan köyler faili meçhuller var. 20 bin insan faili meçhul var. bu insanların suçu kürd olmaktı.

      senin o şehit dediğin şehit değil gerçi yarısı kürttür lan
      ···
    2. 2.
      +19 -1
      dilini engelle ne amcık? bu ülkenin başak bir dili vardı da sonradan gelip yasak mı koyduk? Oldum olası Türkçe vardı her ne kadar gavat duygularınıza yenilip kürtçe eski deseniz de, kürtçe ne lan? biraz rusça biraz fransızca biraz farsça biraz arapça biraz Türkçe böyle dil mi olur amk? Abd hükümetinden 20 den fazla farklı ırk var, ispanyolca konuşanlar toplansa ülkeyi feth eder amk. Sen hiç gördün mü ispanyolca eğitim istiyoruz ingilizce olmasın diyeni? Sus giberim senin siyah ten rengini isot koktuğunu duyar gibiyim ta buralardan. En tehlikeli kürt okula giden kürttür beyler unutmayın
      ···
    3. 3.
      +3 -4
      bir kez cevap verecem sonra yıkıl karşımdan lan abd kurulalı o ispanyol oraya göç edeli gibsen 300 yıl anca olmuştur. kürtlerse en türkçü kaynaklara göre bile en az 1000 yıldır burda aynı şey mi?
      ···
    4. 4.
      +3 -3
      kardeşim Türk tarih kurumu başkanı Prof. Metin Hülagü geçen gün dedi ki. Biz Anadoluya geldiğimizde kürtler buradaydılar. Bizden Önce Vardılar dedi.
      ···
    5. 5.
      +5 -2
      lan dalyannan bizden once yaşadınızda bise mi oldu bi taka yaramamissiniz amk. ne devlet kurmuşsunuz ne de dunyaya katkınız olmus mk. sabah aksam eşek giberek geberib gitmissiniz mk
      ···
    6. 6.
      +2
      lan amın feryatları bu ülkede nerden baksan en az 40 etnik halk var niye sadece bu dıbına koduğumun k*rdleri ağlıyor niye laz kardeşim özerklik istemiyor yada trakyalısı rumu ulan istanbuldaki ermeniler özerklik istese yarısını vermemiz lazım amk zütünüzü ingiltereye amerikaya verip özerklik istiyosunuz yarrraaak alırsınız
      ···
    7. 7.
      +1 -1
      Sizi kabul falan etmiyoruz, tarihte anadoluda hangi millet varsa sülük gibi yapışmışsınız. SiZE ÖZERKLiK FALAN YOK, VERiLMEDi,VERiLMEYECEK!
      BiZ TÜRKÜZ ULAN ADAMIN AKLINI ALIRIZ RAHAT DURUN.
      ···
    8. 8.
      0
      Ulan neden sonuc iliskisine soktumun cahili pkk kendiliginden olusmadi o kaar kayip o kadar faili mechul var diyorsun sanki pkknin ortaya cikis sebebi buymus gibi o kayiar faili mechuller o donem pkk asiri derecede eylem yaptigindan jitem tarafindan pkk destekcisi oldugu dusunulen kisilerin temizlenmesidir yani pkk buna tepki olarak dogmus degil.pkk nin ortaya vikis sebebi gitune rahat batan kurdistani kurmak isteyen bazi kurtlerdir ki bu hayal yuzunden iki halki 30 yilligina kaosa suruklemislerdir.tc devletinin yaptigi ise toprak butunlugunu koruma cabasidir sadece bu tipki sana yumruk atan birine karsilik vermek gibidir. Bu sebeple bazen asiri seyler yapilmis olabilir ona bisey diyemem.
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster