/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2 -1
    bizim için sabah akşam çalışıp köprüler dikiyor, yollar yapıyor, karşılıksız didiniyor bizim için, o olmasa açlıktan ağzımız kokacak yemin ediyorum. bu adam insan olamaz ciddi anlamda melek falan bu herhalde. iyi ki tayyib var ya. iyi ki varsın koca yürekli adam.
    yav tabi onun büyüklüğü ve yüceliği bir yana da, benim anlamadığım ülkenin masraflarını nasıl karşılıyor lan bu adam acaba? hani zengin bi ailenin çocuğu falan da değil? gerçi maaş falan alıyor ama yetmez ki o kadar masrafa. gökten para havalesi yapılmıyor buna sonuçta, di mi? aa doğru, bizler, yani vatandaşın ödediği vergilerle, bilmem nelerle falan yapıyor bunları di mi? evet ama sonuçta o yapıyor yani, çalışıyor adam. resmen tapılası yüce kişilik ya, ne iyi adam, iyilik abidesi sanki. ya benim bir diğer anlamadığım, bu mükemmel kişiliğin görevi zaten bunlar değil mi? ülke ve halk için bi şeyler yapmak? ee, evet? peki neden bununla bu kadar övünüyor ki acaba? övünmekte haklı da, çoğu insanlar falan da sırf bu yüzden seviyor ama tayyibi, sırf görevini yapmasını görev olarak değil de fedakarlık olarak gördükleri için. fedakar tabii adam ya, dediğim lafa bak, afedersiniz zütünü yırtıyor adam bizim için. yok, hırsızdır, çalıyor, soyuyor bizi falan diyorlar bi de, ulan adam çalıyorsa da ülkesi için çalıyor yani! değil mi? yapıyor adam. ya o değil de, niye onlar rahatsız bu durumdan? onlar dediğim, şu çapulcular falan işte, nerden baksan nüfusun 50%'si kadarlar, onlar da sonuçta bu ülkenin vatandaşı değil mi? her ne kadar bizden, yani akp'den olmasalar da? vatandaş sonuçta. peki onlar neden rahatsızlar ki acaba tayyibten, adam çok iyi çünkü, ne kusurunu görüyorlar acaba? allah allah, e adam o kadar şey yapıyor, dünya lideri oldu bi kere, davosta neler yaptı mesela, di mi? hem bundan 10 sene öncesinde tüp için, ekmek için saatlerce kuyruk bekliyorduk? bundan 20 sene öncesinde internet yoktu, onların zamanında yani? herkesin elinde ayfon var şimdi tayyibin sayesinde.
    gerçi ekmek dedim, şimdi de çöpten ekmek toplamak için kuyruğa giriyor bazı insanlar, ben onları anlamıyorum pek, bu kadar bolluğun içinde nasıl aç kalıyor insanlar yav. gerçi, kesin cehape zihniyetidir onlar da, oyun yapıyolardır tayyibi düşürmek için.
    tayyib zaten şuan türkiye demek, tayyib giderse türkiye de biter, sonumuz ne olur allah bilir. sonumuz suriyeliler gibi olur valla! cehapeliler, mehapeliler zaten bunun peşinde, başa geçip ülkeyi satacaklar, babalar gibi yaşayacaklar amerikalarda. türkiye dediğin kaç dönüm arazi zaten, az para değil yani. satılsa bayağı eder. harbiden ha.
    tayyib acayip tatlı adam aq ya. ne iyi insan. helal olsun valla. allah allah?! vay be.
    ···
   tümünü göster