/i/Tespit

  1. 101.
    0
    panpa şimdi ben tek başıma sakaryada işletme okumayı düşünüyorum. varsa bu bölümle ilgili bilgin (okuması vs kolaymı) ve tek başıma ilk başlarda zorlanıcağım durumlar bilgi verebilirmisin ?
    ···
    1. 1.
      0
      dostum benim en yakın arkadaşım 2 yıllık işletme okuyup DGS ile 4 yıllığa geçti üniyi bitirdi yani ticaret meslek lisesinden mezun olmuştu istediğinde yapamayacağın şey yoktur bol bol ders çalışırsan istediğin yerlere gidersin ilk zamanlar arkadaşın olmadığı için sıkılırsın ama 1 yada 2 ay içinde herkes kaynaşır kendi tayfanı oluşturursun Dediğim gibi Özel yurt en son tercihin olsun ev tutarken de dikkat edeceğin konuyu birazdan yazıyorum okursun başka ne olarak zorlanırsın parasal anlamda zorlana bilirsin ama burs alıncaya kadar olur sonra rahatlarsın sıkıntı olmaz bir de kimseyle siyaset yapma aman gözünü seveyim
      ···
    2. 2.
      0
      siyasetle dinle vs işim olmaz ztn. bide bizim ailenin durumu ne cok iyi nede cok kötü orta halli diyebiliriz. bu burs olayı tam olarak nasıl oluyo , ben alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler.
      ···
    3. 3.
      0
      Dostum burs olayını yukarıda açıkladım durumunuz normal ise sıkıntı çıkmaz çok nadir paran biter
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster