/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +298 -23
    Geçen haftasonu geziyorum taksim falan. Sonra istiklalde bir bara oturdum. Şöyle etrafı bir süzüyüm karı kız var mı derken anam bi baktım bizim serkan amk. Yağlı saçlarından tanıdım bini oturmuş bira içiyor. Zaten tek başıma da sıkılmıştım dur dedim şunun yanında gidiyim de biraz sözlük hakkında laflarız.

    Neyse gittim bunun yanına, tanıştırdım kendimi falan işte bir tane bira da ben söyledim sözlük hakkında laflıyoruz bununla. Sohbeti baya da hoşuma gitti. Benim kafa hafiften böyle dönmeye başlamıştı artık. Bununla kakara kikiri gülüyoruz benim yaptığım espirilere. 5 dakika sonra bu bana dediki "kamkaa benim eve gidelim bende bir viski var görmen lazım 30 yıllık yurt dışından getirdim. Hem biraz daha laflarız hem de viskinin tadına bakarsın" dedi.

    Davete icabet etmek gerekir deyip çıktık bununla yola. Bu bana "kamka biraz çikolata al bende para kalmadı" dedi. Zaten bardada hesabı bana soktu zütlek. Neyse girdim pahalılarından 3 paket çikolata aldım, kötüsünü de yemiyor dürzü illa antepfıstıklı olanından al diyor.

    Bunun evine vardık. Kafamız hafif açılmaya başlamıştı, bu hemen viskiyi ve çikolataları getirdi. Açtık sözlüğü hem sizin yazdığınız entryleri okuyoruz, biryan müzik eşliğinde içiyoruz viskimizi. Ben 6. kadehimi de bitirmiş kafam bir dünya halde sekana dönüp, "kanka ben çok fena oldum az uzanıyım" dedim. Tamam kamkaa sen uzan ben biraz daha oturucam dedi pis pis sırıtarak. Ama ne biliyim amk zaten kafam olmuş bir milyon. Sızmışım..

    Sabah bir kalktım amk zütümün içinden maden suyu şişeşi çıkmış gibi hissediyorum. Bir baktım çırılçıplağım lan noluyo dedim doğruldum, bir de baktım ki serkan yanımda çırılçıplak uzanmış yakmış orgazm sigarasını bıyıklarını okşayarak bana bakıyor. Lan dedim ne yaptın muallak!! "harikaydın bebeğim" dedi amk bini.

    Hemen pantolonumu tişörtümü giyip koşarak uzaklaştım evden.. Yolda hiç tanımadığım birinin cenazesini gördüm ve aralarına karışıp bağıra bağıra ağladım amk. 5 gün yataktan çıkamadım kendimi kirletilmiş hissediyorum.. Suskunlarda ki sarı bilal gibi hissediyorum..
    ···
   tümünü göster