/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9 -5
    başlık şuydu: (bkz: ülkücüler ülke iq ortalamasını düşürüyor)
    içerisinde şiddet çağrısı yoktu, nefret söylemi yoktu, yüz kızartıcı yalan bir iftira yoktu, tehdit yoktu (aksine kendim tehdit edildim), dolayısıyla nedir bu sansürün sebebi öğrenmek istiyorum.
    mesela kadınlara, farklı meslek gruplarına (son zamanlarda öğretmenlere), etnik gruplara (kürt türk'e, türk kürt'e, fark etmez) ve daha birçok bireye resmen nefret söylemi sarf edilirken, hatta şiddet çağrısı yapılırken, terör örgütlerine güzellemeler yapılırken hiçbir yaptırım yok, şu geyik malzemesi siliniyor öyle mi? sadece reddit'in çakmasını yaparak reddit olunmuyor, ki o reddit dahi son birkaç gündür çalkalanıyor, kaç subreddit kendisini kapattı. gerçi benzer tepki bizde olmaz tabii amk rahatımıza düşkünüz.
    sözde internette sansüre karşısınız, kendiniz sansür uyguluyorsunuz. bu kafayla mı sansürle mücadele ediyorsunuz siz? ekşi sözlük'ün son zamanlarda yönetim olarak yaptıkları hatalardan sonra inci'de böyle bir şeyin olmadığını görmek sevindiriyordu fakat pekala burada da aynı kafa varmış.
    mantıklı bir açıklama bekliyorum şimdi
    ···
   tümünü göster