/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1076.
    +6 -2
    lan atarcanmısın solucanmın lan huur evladı 4 gündür milleti ne qadırıyon uç yok yatarken dalmısım yok iftardan sonra yok isten gelince lan huur anlatmıyacaksan adam akıllı yaz yada gibtir git ha ben bu trollüğü niye yaptın senin gibi huur evladına ders vermek için bu kadar insanın sitemini duyurmak için entrylere bi bak millet ne diyo panpalar sizdende özür dilerim bu primci huura ders vermek istedim hepiniz Allaha emanet bunu sizi kandırmak için değil sözlükte prim yapan bi ibineye haddini milletin salak yerine koyulmayacağını göstermek istedim..
    ···
    1. 1.
      +1 -8
      milletin salak yerine koyulmayacağını göstermek istedim.. yazmıssın bu yaptıgın ne peki.. eger ben bu baslıga hic geri gelmeyecek olsaydım eminim ki sen buraya benmisim gibi yazmaya devam edecektin.. küfür ederken bile benim gibi küfür ediyorun.. takdir edildiginde degil taklit edildiginde basarılı olursun.. evet simdi kim prim yapmaya calısıyor anlamıssındır eminim... simdi gibtirip gider misin baslıgımdan ??
      ···
    2. 2.
      +1
      lan uç bana cevap yazana kadar hikayeyi bitirde primcimisin yoksa cidden anlatacanmı ggörelim huur evladı seni pırtlatana kayıyım onun bunun evladı uzattukça uzatuyon
      ···
   tümünü göster