/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +4
    Yaklaşık 1 saat sonra kapı çaldı. Annem açtı kapıyı. "Cappy buraya gel biri çağırıyor" dedi. Gittim baktım, kapıda Pelin duruyor. "Gelirmisin bir yerde oturalım bir şey konuşmamız gerek" dedi. Ne kadar istemesemde "Tamam" dedim. Çıktık evden bir kafeye oturduk. 2 çay istedim. Pelin "biliyorum bana kızgınsın, yapmamam gerekirdi" dedi. "Ama yaptın bir kere" dedim.
    "Biliyorum çok pişmanım senin değerini bilemedim, bana bir şans daha verebilirmisin?" Dedi. "Tekrar nasıl güvenebilirim sana?" Diye sordum. "Hatamın farkındayım, lütfen bu kadar üstüme gelme" dedi. Ne kadar üzüldüğünü suratından anladım. (Bende duygusal biriyimdir)
    Dayanamadım. "Tamam affediyorum ama bir daha öyle bakma bana" dedim. Çok üzülmüştüm lan. O sevinçle kalktı sımsıkı sarıldı. Ertesi gün okula gittiğimizde tekrar sürekli beraber yiyip içiyorduk. Merve geldi "Çok kolay unuttun beni" dedi. "Gerçekten çok kolay oldu" dedim. Aldığı cevabın şokuyla bakakaldı. Şerefsiz!. Dedi ve gitti. Giblemedim, ben zaten amacıma ulaşmıştım.

    Buda böyle bir anımdır.
    ···
    1. 1.
      0
      Bu orrrrospu kizlar tek yannanla doymuyolar anasini gibtigim kizlari huur cocuklari yeter lan ne bu bizim kizlardan cektigimiz surda okudugum hikayelerdeki adamlara yazik degilmi amini gibtigik kizlari seninde amina koyayim bu huuryu affediyosa: iyice bi amini gotunu gibip parcalayip sokaga atcan sende malsin senide gibeyim
      ···
      1. 1.
        0
        Kız ayağıma kadar gelip özür diledi. Pişmanım dedi, affet dedi. Yalvardı ne yapabilirdim o durumda bırakıp gidemezdim, kendime yakıştırmazdım. Zaten daha böyle bir şey olmadı.
        ···
      2. 2.
        +1
        Panpa isterse gibini yalasın farketmez bi kere aldatan bidaha yapar
        ···
      3. 3.
        +1
        Yaparsa o zaman biter işte. Bir şans daha vermem.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +1
      Merve'ye yazık olmuş. Huur olsa bile bir kız öyle bırakılır mı be pampa? Neyse, güzel hikaye. Şukuladım.
      ···
      1. 1.
        +1
        Huurun tekiydi zaten, onu bırakıp başkasına gidiyor. Giblemeye gerek yok.
        ···
    3. 3.
      0
      Yarram sen niye atar atıyon zütünden uyduruyo herkez aq
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster