/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 1.
    0
    Evet belki yapamadıklarını yaparsın ama Başarmanın vs. haz alma duygusunu nasıl hiss ettirecen adama ? zütünüde gibtirirsin sen amk
    ···
    1. 1.
      0
      salak herif orası adama kalmış. genç bir bedeni yöneterek gençken yapmadığı için pişman olduğu, içinde kalan şeyleri yaptıracak. yani kendi yapmış olacak.
      ···
    2. 2.
      0
      Ya gibtimin manyağı adam parayla sana is yaptırıyor diye omu yapmış oluyor yani.Bu dünyada insanların yaptıkları her eylem ya mecburiyetten yada keyfi dir. bunları yaparken de sürekli duygusal ruh halinde hissederek yaşarlar .insanı diğer canlılardan ayiranda budur zaten.sen beyinde o duygusal haz kimyasallarinin üretilmesini basaramayacagina göre senin is komple yalan oluyor. bilale anlatır gibi anlattım bak amina kodunun andavali daha fazla yorma beni
      ···
      1. 1.
        0
        mal herif yaşı ve pozisyonu gereği yapmak isteyip de yapamadıklarını yapıcam diyorum. onlar beni bilgisayar oyunu karakteri gibi yönetecek. sen bu kafayla pes falan atan arkadaşlarına sen mi attın o golü sanki diyor musun beynini gibtiğimin embesili?
        ···
      2. 2.
        0
        bak güzel kardeşim senin pes örneğiyle anlatayım. diyelim ki senin elin kolun tutmuyo bana ücret karşılığı pes oynattığını varsayalım(aynı senin mantığın ile).ben şimdi senin ndıbına ücret karşılığı pes atınca sen zevkten dört köşemi olcan huur çocuğu bunda anlamayacak ne var ? senin pes atmaya imkanın yok ancak paran ile senin yerine pesi ben oynuyorum ve sen bundan zevkmi alcan anasını gibtimin beyinsiz anadolu çomarı. dahada anlamazsan giberim neneni gelmişini geçmişini beyinsiz ahmak huur çocuğu dahada entry girmiyorum git akıllan biraz kahpe dölü seni.
        ···
      3. 3.
        0
        zevk almayacaksa neden benden onun yerine oynamamı istesin zaten be amk davarı. yapmak isteyenlere yapıcam diyorum, şimdi bastı mı kafan sığır gibi?
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster