/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -2
    birincisini anlatıyorum beyler.

    içinde 600 adet türk liseli sesli ifşa ve sex videoları
    1000-2000 arası hd resim ama türk
    200 kadar brazzers mofos ferrenetwork sitelerine ait 1080p ve 720p video
    100 kadar türk yabancı ünlüllerin ferresi

    içeren dev bir arşiv ve
    hepsini teker teker kendim bulup araştırıp topladım hepsi emektir!

    neyse devam ediyorum
    gene arşivimden bir kaç video izleyip otuzbir çekiyorum 5. postayıda attım ve bir şeyler oldu.
    normal olmayan şeyler.
    ilk önce bir pişmanlık duygusu ama bütün bedenimi kapladı bu duygu. ardından bir isteksizlik ve halsizlik. sonra ellerim titremeye başladı. renkleri soluk görmeye başladım. ama birden bir aydınlanma hissettim. ferahladım. bir şeyler oldu ve o dünyaın en ciksi kızlarndan iğrenir oldum. sağ elime baktım. yüzümü buruşturdum ve açması bi bir yirmi dakika süren o arşivi geri dönüşüm kutusuna sürükledim. bir iki dakika sessizlik oldu. sonra kendime bir tokat attım ve duvara da bir yumruk. sonra asıl suçlunun duvar dğeil de kendim oldugunu anlayınca kendime bir yumruk attım. sonra sakinleştim ve geridönüşüm kutusuna girdim. geriyükle butonunu tıklarken daha büyük bir olay oldu.
    geri dönüşüm kutusunu boşalt kutucuğuna tıkladım.
    yaklaşık on dakika süre bir sessizlik. bir pişmanlık senfonisi. değişik melodiler. biraz korku. renkler değişiyor. ben değişiyorum. ve günlerdir o arşivi kurtarmaya çalışıyorum. tabikide bir tak olmuyor.

    2. olaya gelelim.

    bu olaydan sonra bunu sizinle paylaşmak istiyorum. ve tamamen bir saat süren bir enty yazıyorum. bu arşivin silinmesi hakkında. gönder adlı yeşil çekici butona tıklıyorum ve birden karşıma o yazı geliyor.

    sıkıştık pampa.

    f5 yapıyorum ve karşımda benim arşivimden tamamen arınmış bembeyaz bir sayfa. entry giriniz diyor. bende intihar etmeye karar veriyorum.
    ···
   tümünü göster