/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3 -17
    Gittikce gelisti enstitumuz. Gelen kisiler cogalmaya basladi, isten cikip gelmeye basladi insanlar. isleri ilerlettik, gonullu bir turkce ogretmeni bile bulduk. Romanlari anlamak icin, rahat gazete okumak icin. Kurd halkinin ihtiyaci olan seysilah degil egitim. Ekmek. Baris.
    Bunca senedir yanlis dusunuyorsunuz. Kan isteyen biz degiliz. Sizin kayiplariniz evlatlariniz da bizimkiler un cuvali mi?
    ···
    1. 1.
      +3 -4
      doğru diyorsun kardeş, bundan 10-20 sene öncesine kadar bu kadar kürt-türk kutuplaşması yoktu. iyi iş yapan kürtlere gözü kapalı iş verilirdi ama şu anda ülke öyle bir duruma geldi ki, yolda yaralanan kürt görünce "banane ölsün amk çocuğu en iyi kürt ölü kürt" diyen insanlarla çoğaldı. bilmiyorlar ki o insanın içinde ne var, ne düşünüyor, ne amaçlıyor? sadece önyargıdan kurulmuş bir cümle: "KÜRT" bizi zıtlaştıran şimdiki hükümettir.
      ···
    2. 2.
      +39 -6
      dıbına kodumun k*rdü seni sizin gibilerden bizim lisedede var huur çocukları. bigün beni bi k*rt köşede sıkıştırdı kürtçe birşeyler söylüyor anlayamadım kavga çıkardım bir baktım aşiret gibi etrafımda en az 10 tane k*rt var orda yediğim dayağı hiç unutamam aq.sonra gidip ülkücü abileri çağırmıştım sağolsunlar sopalarla kırmışlardı heriflerin ağızlarını burunlarını. ulan huur çocuğu analarının peştemaliyle korkusuzluk adına savaş verdiğini iddaa eden huur çocuğunun çocuğu, vatanım için intikam alıcam diyorsun senin vatanın yok pekekent evladı burası tc değil TÜRKiYE CUMHURiYETi'dir. bizim insanımıza silah değil eğitim gerek diyorsunuz ulan bin sokakta gördüğüm 10 yaşındaki çocuğun bile cebinde bıçak var iyi saklayamıyor bide pekekent yolda gördükçe bazen dövdüğüm oluyor.20 yaşlarındakilerde ne ararsan var silah mı ararsın patlayıcı mı kesici delici alet mi hepsi var huur çocukları bana özgürlükten barıştan bahsetmeyin bu ülkeye savaşı sokan sizsiniz siz dağlarda pkk diye naralar atarken babası gebermiş binlersiniz burda kalkıpta kendinizi savunmayın. Türkler barbar değildi siz barbar ettiniz huur çocukları. anadolu mezopotamya da NAH sizin orası da T.C'nin toprağıdır bunu bil huur çocuğunun çocuğu seni dıbına koyduğumun soysuz pekekentin evladı it oğlu it şerefsiz herif seni. öşex lerle aldatılmaktan memnun musun ? SERKAN SÖZLÜĞÜN EBESi GiBiLDi ŞU K*RTLERi BANLA Bi ZAHMET. AMINA KODUMUN MODLARI DA KALDIRSIN ŞU GÖNDERiYi
      ···
      1. 1.
        +5 -1
        2 tane eksileyen hard kürdoş
        ···
      2. 2.
        +5
        eksileyenler çevre kirliliği amk
        ···
    3. 3.
      +1
      un çuvalı dersen değerli olur kabul edemem sizinkilere tak çuvalı yakışır
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster