/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Evrim bir kanundur ama sen evrimi maymun benzeri bir türden gelmesiyle ilgili diyorsan bu onunla ilgili değildir insanın anne karnında gelişim bir evrimdir. Evrim vardır ama bildiğin evrim değil. Ayrıca Dünya'nın oluşumunda karşı çıktığımızaman fikir de yok bu yüzden Higgs parçacığı bulunsa bile bizim dinimize bir zararı olmayacaktır. Ayrıca cami yönetici bir kısom değildir ibadet yeridir kilise gibi değildir yani .
    ···
    1. 1.
      0
      camiyi örnek verdim ama sen yönetim yeri değildir demişin tamam. peki diyanete yılda kaç para harcanıyor ? kaç tane ihaleye giriliyor ?

      ayrıca evrim kanun değil teoridir. insan maymun türünden gelmez maymunla aynı atadan gelir. tüm canlıların olduğu gibi.
      ···
    2. 2.
      0
      Benim dediğim evrim bir kanundur senin dediğin teoridir. Diyanete de para harcanabilir dini çalışmalar için. Ama benim dediğim diyanet bilimi engellemiyor yani Higgs parçacığının bulunmasının onlara bir zararı yoktur
      ···
    3. 3.
      0
      bilimin hasana göresi hüseyine göresi yoktur. evrim teoridir. bilimi engellemiyor demişsin ona güldüm. diyanete harcanan para 4.5 milyar bak milyar diyorum bildiğim kadar en fazla harcama yapılan 3. bakanlık. bu para ile sen dünyada bilime öncülük edersin ama sen okuldan çok cami kütüphaneden çok cami yapmışsın. Higgs parçacığı bulunması evrenin yaratılışını ortaya çıkarır bu da bir çok dinin kendine göre dünya oluşumuna ters teper ve inanç azalır.
      ···
    4. 4.
      0
      Evrimin iki tanesi vardır bunu bilmemen şaşırttı beni. Evrim iki türlüdür biri canlıların gelişimi ile ilgili olandır. Bu kanundur. Diğeri de sizin söylediğiniz maymundan gelmedir. Bu da teoridir. Ayrıca birçok projeler de bu dönemlerde yapılmıştır. Bilim ülkenin gücüyle orantılıdır. Teknoloji geliştikçe bilim , bilim geliştikçe teknoloji gelişir. Ayrıca bilim çalışmak istersen çok çalışırsın yabancı ülkelerde eğitim görebilirsiniz. Islam bilimi destekler siyaset üzerinden dini anlayamazsın. Higgs parçacığının bulunması bizim dinimize ters düşmez bunun için bizim dinimizde de inanç azalmaz.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster