/i/Tespit

  1. 1.
    +28
    merkeze gittim bugün, yine şaşırtmadı türk halkı.

    9-10 yaşındaki kız çocukları galaya davetli angelina joli kadar makyaj yapıyor, üniversite öğrencileri gibi giyimleri var, ellerinde de iphone senin benim konuştuğumuz konuları konuşuyorlar.

    markete girdim anne-kız (8 yaşında var yok) makyaj malzemeleri alıyorlar birlikte deniyorlar.

    yandan bir kadının bağırmaları geldi. dünyalar tatlısı küçük bir kız çocuğunun suratına hınçla vuruyor, babası kızın suratına bile bakmıyor.

    o yaştaki kızların o kimyasalları yüzüne sürmesi çok sakıncalı ciltleri gelişme aşamasında hava almıyor bir sürü hastalığa davetiye. ayrıca bu çocukların yaşıtları ile dışarda oynaması lazım ama yaşıtı gibi davranmıyor tüm günleri ellerindeki telefondan instagram'a girmekten ibaret. hep bu saçma sapan aşk, zenginlik, şehvet yüklü türk dizilerinden dolayı oluyor bunlar. çocuklar özeniyor suç onlarda değil, anne-babalar bu duruma ses çıkarmıyor. açın survivor izlettirin.

    abd'ye w&t ile gittim. aileler çocukların üstlerine o kadar düşüyorlar ki bırakın makyaja izin vermeyi boya kalemi seçerken bile temkinli yaklaşıyorlar. tv programlarda da son derece seçici davranıyorlar. zaten ingiliz dizilerine bakarsanız toplumun ruh halini koruyan yapımlar olduğunu görürsünüz. bunun yanında abd'de dışarda bir çocuğun suratına vurduğunu görsünler direkt toplum polise şikayet eder aileye soruşturma başlatılır.

    şaka gibi mk kadının bebeği yunan adalarına varıyor kadının ancak haberi oluyor.

    anne-baba olmak içinde bir sınava tabi tutulmalı bence.
    ···
   tümünü göster