/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    tabi ki a3 düşünüyorum kardeşim. bahsi geçen diğer araçlarla karşılaştırdığımda arada her açıdan büyük uçurum var. a3 'e binmek şimdiden heyecanlandırıyor beni diğerlerini alsam mı diye düşünürken bile emin değilim. a3 diyince şöyle bi duruyosun ama kanka haksız mıyım? kanka bide acele etme sakın hükümet kurulsun, yaz bitsin. kışın başlangıcında fiyatlar cok düşecek diyorlar.
    ···
    1. 1.
      0
      a3 kaç model düşünüyorsun, 35 bin liraya spor back olanlardan bulamadım, çok eskiler var, dıbına koyum sinirleniyorum ya, 35 bin lira ne demek ya, az para değil tak kadar arabaya bile binemiyoruz. benim o kadar zamanım yok, 2 gün içerisinde almam gerekti, şu anda beklettim istediğim arabayı almadıktan sonra giberim almıcam. gidip 35 bin lira basamam amk lineaya i10 tak gibi arabalar. 3 ay en fazla bekleme kararı aldım.
      ···
    2. 2.
      0
      kanka normalde spor back dediğin arabalar piyasada 35 binin altına uçuşurlardı suan kıtlık var resmen satanda 35binden biraz fazla istiyor. dediğim gibi beklemek en iyisi. kışın yine satacak millet o arabaları dahada iyi fyatlara. ve aevet dıbına koyim 35 bin tl çok para ama araba seçme şansımız yok gibi bir şey. ne alacaz la biz?
      ···
   tümünü göster