/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +25 -1
    Mesaj atma direkt git yüz yüze konuş sen benim için herkesten farklısın de belki sana garip gelcek ama de gece yatarken hep seni düşündüm de başıma gelen en iyi şey sensin de sabah kalkarken gece yatarken hep aklımdasın de herşeyi göze alarak soruyorum arkadaş kalmak istersen anlarım deyip benimle çıkarmısın de
    ···
    1. 1.
      +45
      panpa belki bizim niyetimiz çok iyi ama adımız çıkmış bi kere gece yatarken seni düşünüyorum desem kıza herhalde basar tokatı bana amk
      ···
    2. 2.
      +1
      uyumadan önce düşünüyorum de panpa veya seni düşünerek uykuya dalıyorum de süsle biraz işte
      ···
    3. 3.
      +2 -1
      2.1 amk asdasasasdsda
      ···
    4. 4.
      +3
      Mesaj sırlaması:
      1-) Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır.
      Biraz şaşıracaktır. Belki neden böyle bir mesaj attığını falan soran bir mesaj yollayabilir. Soruş biçimine göre sana ne kadar 'evet' diyeceği ortaya çıkar. "Bu ne yaa" gibi birşey söylerse işin zor. Ya da gülücük falan ve çok yumuşak birşeyler söylerse hemen 2. mesajı yapıştır.
      2-) Seni uzaktan sevmenin katlanamaz yalnızlığındayım. Duygularımı, yüreğimin sesini gözlerine bakarak söylemek istiyorum.
      panpa bundan sonra da işler yolunda gider hala "triplere" girmeyip işi yumşak tutuyorsa kız konuşma öncesi 1 puan öndesin demektir. Randevulaşırsın konuşursun ya da mesajdan sonra ararsın biraz daha antreman yapmış olursun.
      YALNIZ !
      kızla konuşacakken sana sesimi duyuracağım bir haberleşmemiz olmayacak YANi panpa başkalarının gibiYLE GERDEĞE GiRME ! Neysen osundur. Söyleyebildiğin kadar söyle ya kabul eder ya da etmez. Başkasının fikriyle kızı tavlayıp sonra kem küm edip ne konuşacağını bilmezsen kız seni bırakır. iyi bir kızsa bırakır. iyi pabuç değilse sana 1-2 gülücük atarak cebindeki 3 kuruşla kendine baktırır sonra bırakır !
      ···
      1. 1.
        +1
        Panpa sunu bil tipin yoksa istersen istiklal karşı yaz kıza giblemez seni tabi paran varsa tipe gerekte yok
        ···
      2. 2.
        0
        Desene baştan bırakayım
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster