/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3 -1
    işyerindede benim gibi liseli bir bin vardı , ismi cemdi. Zor zamanlarimda yanimda oldugu da oldu , binlik yaptigi zamanlar da. Oyle degigib bir arkadasti.
    is zaten agir yuk tasiyoruz , birde bunun ustune patron bagirinca iyice sinirleniyorduk , ergeb oldugumuz icin atara bagliyorduk . Yine oyle bir zamanda patron beni cagirdi ve arkadaki evden halilari toplamami soyledi.
    Ben o sinirle tam sovcektim ki gordugum kiz aklima geldi. Tamam abi dedim hemen. Topuklar züte vura vura kostum o eve dogru. Evin onunde oturanlara sordum hangileri alinacak diye , üst katta dedi. Benimle gelecegini sanarak ust kata adimimi atmak uzereyken arkami döndüm bi baktim dönmüş zütünü yatmis amk. Yardima bile gelmedi.
    Üst kata ciktigimda yerdeki halıları topladım . Bir odanin kapisi kapaliydi. Tiklamadan daldim iceriye , kimi gordum sizce beyler? O kizi gordum amk yataginda uzanmis telefonla oynuyordu. Ben aval aval bakarken beni gorunce dogruldu , kendimi toparladım ve "buradaki halilar alinacak mi" diye sordum. Soruyu sorarken sesim incelmis gibi hissettim amk. Bana bakti kafasini yan çevirdi, her havzın dibayne gibi bisey soyledi amk o zaman anladım bunun Türk olmadigini... Sen bunu nah gibersin diye düşünüp üzüldüm
    ···
   tümünü göster