/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +37 -9
    Aranızda gerizekalı olduğu için, mal olduğu için, dalgın olduğu için durumundan yakınanlar var. Kendime bakıyorum da aslında sizin halinize şükretmeniz gerektiğini düşünüyorum.

    Yaptığım Mallıklar (Hepsi Gerçektir):

    - Bi keresinde tuvaletten çıkınca zütümü yıkamayı unutmuştum. Birkaç saat sonra oluşan kaşıntı ve yanma hissi sonrası durumu anlayıp gidip tuvalete zütümü sildim.

    - Bi keresinde araba kullanırken araba kullandığımı unuttum. Son anda kurtardım.

    - 4. sınıftayken bir yazılı sırasında yazılı kağıdının arkasını yapmayı unuttum ve kağıdı hocaya yarım verdim. 25 mi ne almıştım.

    - Küçükken ekmekleri salondaki yemek masasına zütürme görevi benimdi. Eskiden de hep taşfırın ekmeği alıyoduk. Ekmeğin altındaki o tozu baştan başa yalıyodum.

    - Çok önemli bir sınav sırasında sınavda olduğumu unutup o sıralar izlediğim bir diziyi düşünmeye başladım. 30 dakika sonra anca kendime gelebildim.

    - Bi kaç yıl önceki Çek bir limonata, uludağ tadıyla... diye başlayan uludağ limonata rekldıbını Şeksbir limonata, uludağ tadıyla... zannediyodum. Durumu çok sonraları farkettim.

    - Ortaokuldayken izlediğim amerikan filmleri etkisiyle, liseye geçer geçmez sevişeceğimi zannederdim. Yıllar oldu hala kuru kuru mala vuruyorum.

    - 31 çekmeyi ilk öğrendiğimde meninin su gibi iz bırakmadan kuruyup gideceğini zannederek her yere patavatsızca attırırdım. Durumu birkaç ay sonrası kıyafetlerimde ve nevresimde oluşan, çıkmayan sarı-beyaz lekeleri görünce anladım.

    - Ben küçükken abim nedense Matrix'deki Neo, Spiderman ve benzeri birçok aksiyon filmi karakterine benziyordu. Ben büyüdükçe tipsizleşti niyeyse...

    - Tarabyada Villası, Caf caflı arabası... türküsünü ''Arapya'ya villası, atlı da arabası... '' anlıyodum. 2 - 3 gün önce abim öyle olmadığını söyledi.

    Rağbet görürse anlatacağım daha çok mallığım var. Görüşmek üzere. Siz de mallıklarınızı paylaşın güleriz amk *
    ···
   tümünü göster