/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1
    Ben kıza ne diyeceğim diye düşünürken , arkamdan o zütünü dönüp yatan kadın geldi. "Neden bu kadar uzun sürdü" diyor amk. E amın kevaşesi yardım etseydin bu kadar uzun sürmezdi diye düşündüm. Ama söylemeye züt yemez tabi.
    Kızla almanca birşeyler konuştular. Sonra bana dedi bu Carla , Almanya'dan komşumuzun kızı. Tatile geldi bizimle dedi. Bende elimi uzattım ich bin pitbull dedim. O kadar da almancamız var amk. Kız cevap verdi ama anlayamadım. Biraz düşündükten sonra "Memnun oldum" demiş olabileceğini düşünüp Ja dedim. Ja ne amk anlamadan ota taka ja diyorum. Ya kız "beni gibme" dediyse ve ben ja dediysem (bilmeyen binler için ja evet demek)
    Amk yeni tanışmada öyle şey denmez diyip kafamdaki düşünceleri attım. Kızdan aldığım gazla halıları hulk gibi yüklenip yaklaşık 100 metre dükkana kadar taşıdım. Gerçi kız " ne kadar güçlü bir erkek demiyordu ama ben yine de amcık gibi hava atmaya çalışıyordum.
    Dükkana vardım patron nerdesin sen amk diyor. Almanyadan hayvanat bahçesi getirmişler onu incelemekle meşguldum amk. Tabi böyle saçma birşey diyemedim " Üst kattakileri topladım abi" diyebildim. iyi gibtir git yemek ye dedi amk. Bir baktım diğerleri ben çalışırken yemek yemiş , Yemeküstü yapıyor amk. Yapacağınız işi gibeyim derken yemek yemeye doğru yürüdüm.
    ···
   tümünü göster