/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9
    "1dim 2oldum" nickli yazarın şu başlığı gözüme takıldı "hepiniz allaha emanet olun binler"

    eskiden 2010 yıllarından iyi tanıdığım yazarlardandı. zaten o sıralar sürekli online olan belli başlı reyizler vardı. yani demek istediğim; bu adam bile bunları söylemişse, 7-8 belki daha fazla senenin ardın sözlüğü bırakıyorsa, gerçekten yazık olmuş bazı şeyler vardır.

    sözlük içi kurallarda asla serkana laf etmem ama sözlüğün misyonlarını değiştirmei (üyelik alımı, sözlük teması vb.) durumlar tamamen serkanın hatasıdır.

    yine de güzel başlıklarımız var, ben hepsi kötü demiyorum. güzel entryleri okuyunca hönkürüyorum ama aralardan seçmek gerekiyor artık.

    biz ilk girdiğimiz zamanlarda 1-2. nesilleri gördüğümüzde altına entry atarken 192391751827483947 kere düşünürdük (üçüküncüydüm). elbette sağlam laf soktuktan sonra, yani açığı görüp boş entry kasmadıktan sonra ayar verdiğimizde olurdu. fakat şimdiki bizden sonra gelenlerin bize ergen atarı yapması boş boş konuşmları ve bunların yüzünde, altını çizerek belirtiyorum "öşek derisi" çekili olması çok can sıkıcı bir durum.

    velhasıl kelam; "1dim 2oldum" panpamızın belirttiği gibi bu başlığa belki hiç cevap yazan olmıcak yada direk çugular şelale olacak belki de tam tersi bilemem. sadece o yazıyı okuduktan sonra inci sözlük için, "UYANIŞ" için benimde bir şeyler yapmam gerektiği için ve bunu sadece yazarak yapabileceğim için üstüme düşeni az da olsa yerine getirmek istedim.

    yazıyı okuyup vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. umarım "UYANIŞ" için üstünüze düşeni yaparsınız

    http://imgim.com/4424incic297941.png
    ···
   tümünü göster