/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Sizleri bilgilendirmek isterim. Ama önce şu yazdığımı okuyun ;

    Beyler ben 4. nesilim. Eskiyim buralarda ne zamandır girmediğim sözlüğün halini görünce bu yazıyı yazmayı üniversitede teşkilatılık yapan bir abiniz, kardeşiniz olarak yazmayı boynumun borcu bildim. yazdıklarım emin olun herkesten duyduğunuz şeyler değil. PKK nın nasıl bişey olduğunu Ülkücülüğün savunduğu Türk milliyetçiliğinin neden ırkçılık sanıldığını okuduğum kitaplardan özet geçerek sizlere anlatmaya çalıştım. şuku istemem sadece okuyun ve okuduktan sonra uplayın. sorularınızı sorun

    Bakın pkk güya kürt halkına daha iyi yaşam sunmak için oluşturulan bi örgüttür. kurucusu öcalandır. Öcalan ateist komünist ermeni bininin tekidir.

    öcalanı savunacak tek bir kelime dahi yoktur. Öcalan marxın diyalektiğini savunur. bunun ne olduğunu özetleyim; bu diyalektik insanları savaştırarak yeni bir dünya oluşturmaktır. yani Öcalan ve pkk kandan beslenir, çatışmadan beslenir. yaptığı katliamlar öldürdüğü kundaktaki bebekler bunların ispatıdır. pkk ermeni taşeronudur. ASALA dan sonra Türkiyeye bela edilmiştir.

    bakın ben bir ülkücüyüm pkknın kürtlerin hepsini temsil ettiğini düşünmüyorum. kürt olup teşkilatçı olan çok adam tanıdım.

    Gelelim ırkçılık zannettiğiniz o malum konuya ;

    Türkeş diyor ki ;

    Biz Türklükte laboratuvar ortamında yapılan deneylere inanmayız. Türk devleti için çalışan, Türk devlet ve milletine hizmet aşkı taşıyan herkes Türktür.

    Herkesi Türk olmaya çağıran bu anlayış ırkçılığın yanından bile geçemez. Bizler biyolojik ırktan değil sosyolojik ırktan bahsederiz.

    sosyolojik ırk şudur; Bir milletin kültürü, geleneği , göreneği sosyal hayatını etkiler. bir toplumda yaşayan bir vatanda yaşayan herkes ırkdaştır. bu anlayışa göre biz TÜRK derken bu coğrafyada yaşayan kürdü, lazı, çerkezi, gürcüsü hepsini bu tanıma dahil ederiz.

    bizim davamız Türk-islam davasıdır. Ülkü ocakları pkkya karşı kurulmuş bi yapılanma değildir. Ama Türk devletini güçlü kılmak her Türk gencinin boynunun borcudur. Devletin güçlü olsun ki sen dünyada söz sahibi ol dünyada söz sahibi ol ki davanı güdebilesin. Türk devletine karşı olan her oluşumun başını bu yüzden ezmek gerek. pkk bizim büyük davamızda önümüze çıkarılan sadece küçük bir engeldir o kadar.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster