/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +11 -1
    ilk dersimize sınıf öğretmenimiz girdi. Matematik hocasıydı amk,mal mal konuştu liseye geçtiniz büydünüz vb. gibisinden.
    Okuldaki ilk günler böyle geçip gitti. Yanıma oturan kişilerle arkadaş olmuştum, kilolu dediğim çocuğun adı Emreydi, çok konuşkan değildi ama harbiden ezik biriydi fakat iyi biriydi.Çalışkan bir çocuktu.
    Öbür yanımdaki esmer çocuğun adı da muhafazid Nağşi idi.O da çalışkan ve iyi bir çocuktu. Sonradan öğrendiğime göre kürt müş. Fakat iyi bir çocuktu.
    Bu benim bin dediğim ayı gibi çocuğun adı da Tolga, Bahsettiğim kızın adı ise Eda idi.
    Tolga kendi gibi 2 bin ile beraber bir grup oluşturmuş onlarla takılıyordu. Hemen bunun ayak takımını sayayım.ilk kişi Murat,1.80 boylarında tolga kadar olmasa da ayı gibi biri. Fakat yakışıklı değil. ikinci kişi ise Alp. Murat gibi 1.80 boylarında fakat ona nispeten daha yakışıklı.
    Öyle geçip gidiyordu günler, derslerim iyi gibiydi.
    Fakat bu Tolga Alp Murat üçlüsü okulda cidden popi durumuna yükselmiş,bir yandan 10. 11. sınıf kızlara yavşıyor bir yandan da sınıfımızdaki Edaya Tolga denilen bin yavaşamaya çalışıyordu.
    Fakat bir gün,Bu tolga alp ve murat üçlüsünün emreyi ezmeye çalıştığını farkettim.
    ···
    1. 1.
      +3 -8
      Tolga'yla aramızda olacak uzun zamandır beklediğim yüzleşmenin zamanının geldiğini hissediyordum. Emreyle çocukların arasına girip tolgaya 'kendini ne sanıyorsun sen bin insanlara böye davranamazsın' dedim. Tolga yüzünü buruşturup uzaklaştı sanırım benden korkmuştu, eda da uzaktan bizi izliyordu içinden ne kadar sert bir erkek diye düşündüğünden eminim. Neyse o günün sonunda okuldan çıkıyoruz bu üçlü etrafıma toplandılar ve beni tehdit etmeye başladılar, edayla olan bakışmamızdan gelen cesaretle tolgaya diktir git lan rrrrospu çocuğu gücün 3e teke mi yetiyor lan dedim. Sonrasını hatırlamıyorum tolga yumruk atmıştı baygın halde yatmışım heralde yerde uzun süre uyandığımda Tolganın grubu git deliğime fışkırtıyorlardı, Tolganın gözlerinin içine baktım ve bu durumdan kaçış olmadığını anladım pantolonunun bağcıklarını çözdüm, onun da beni istediğini biliyordum, malafatı kocamandı şerefsizin, 20 dakika boyunca ağzıma verdi sonra o da ağzıma attırıp kaçtı. O zamandan beri tolgayla gizli aşkımızı sürdürüyoruz o ağzıma geliyor ben ise döllerini doyumsuzca yutuyorum sexe doymuyoruz. Bu da böyle bi anımdır
      ···
   tümünü göster