/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +1 -2
    Kardeşim bak ben 1.80 boyunda ve cidden yakışıklı biriyim. otobüste giderken yolda yürürken veyahut herhangi bir mağazada bir şey bakarken kızlar yiyecekmis gibi bakıyor. Şunu bil seninle tamamen aynı durumdayız ne arkadaşım var ne sevgilim var.şu ana kadar bir sürü kızdan çıkma teklifi aldım ama hepsini redettim. çünkü özgüven denilen şeyi hala kesfedemedim.şu dünyada hangi kıyafeti giyersem giyeyim hatta keşiş kıyafeti bile giysem tam uyumlu oluyorum çekici oluyorum. sokak ortasında 2 kız yürürken yanındaki arkadaşına benim duyabileceğim şekilde çok tatlı demesi mi dersin başka bir kızın bana çok ciksisin demesi mi dersin her türlü iltifati aldım.ama yine sonuca gel özgüven sıfır ve hayatta çıktığım 1 kız yok. karakterim öyle içine kapalı ki gizemli durmaktan ötesine geçiyorum. içten içe kendimi yiyorum. özgüven olmadığı için hiçbir işte başarılı olamadım.lan hatırlıyorum 10 yasindaydim matematikten düşük almıştım hocam bana kendine güvenin yok o yuzden bu haldesin demişti amk. gibeyim şu hayatı yine kederlendim.
    ···
    1. 1.
      0
      bende senin gibiyim. yakışıklı biriyim aynı senin gibi durumum. çıkma teklifi eden kızlar, otobüsten laf atan kaşarlar belli zaman sonra utanç veriyor. bende de özgüven ekgibliği var pgibologdan randevu aldım kurtulmam lazım artık.amk sende kendimi gördüm bir anlığına. beni ailem çok ezerdi panpa her anlamda, senden bi tak olmazdan tut,ne bileyim küçüklüğüm ezilmekle geçti. oğlum annem bile sevmezdi lan:(ruhsuz karı dayak manyağı ederdi beni küçükken yediğim hakaretlerin sınırı yok. belkide bu yüzden böyle oldum varmı sende de böyle şeyler.
      ···
      1. 1.
        0
        Pgibologa gidecek kadar bile özgüvenim yok kardes. ilkokul hocamda manyakti benim iter kakardi. ailem zaten asosyal. babam desen 15 yaşıma kadar haftada 2 gün yüzünü görürdüm hep şehir dışında çalışırdı. hoş gelmesinide istemezdim.
        ···
      2. 2.
        0
        bende cesaritimi toplayıpta gidiyorum, kararı almadan önce 2 bira içtim iyi gelir. ilkokul hocası olur o kadar bizi cetvelle dövüyordu huur. benim babam benim tam olarak zıttım.
        ···
      3. 3.
        0
        ilkokul hocam annemin en yakın arkadaşıydi abi ve özel okuldaydim ona rağmen itip kakiyordu tek kelime bile edemiyorum. Lan hep düşünürüm her gibi olan çocuk yapmamalı. keşke her şeye baştan baslayabilseydim.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster