/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    0
    Gelen istekleri göz önünde bulundurarak lise 2 de erkek arkadaşımla olan ilk deneyimimi anlatıyorum tabi başka başka hikayeler de var. Hatta ünlü bir adamla da bar çıkışında bir otelde yattım onu da isim vermeden anlatırım.
    Şimdi kendimle ilgili kesin olarak söyleyeceğim şey; ben ciksten inanılmaz zevk alıyorum ve cinsel isteğim çok yüksek. Aliden önce kadınlarla seviştiğim için çok heyecanlanacağıma ihtimal vermiyordum ama öyle olmadı.
    ilk kez aşık olduğum kişi Ali ve o da bana aşıktı buraları geçiyorum kimsenin gibinde olmayacaktır muhtemelen. Lisede okulun tüm erkeklerinin ellemek istediği bir kız vardır ya işte o bendim. Yarım atletle gezen göğüssüz kızlarımıza, destekle zorla 80 beden olan kızlarımıza karşı hayli göz doldurur göğüslerim var, sarışınım yuvarlak hatlarım var dolayısıyla genelde erkekler üstüme atlamak istiyor.
    Ali de her ne kadar bana aşık olsa da gerek ergenliğin etkisiyle gerekse benim azgınlığımla bir gün dayanamadı.
    Biz ilişkinin başından beri ortdıbını bulduğu an yiyişen, elleşen bir çift olduk her zaman zaten yani sonumuz pek sürpriz değildi. Ali bulduğu her fırsatta koca göğüslerimi avuçlar dudaklarımı morartana kadar öperdi. Zaten çocuk rahat dursa ben rahat durmaz sırnaşırdım.
    ···
   tümünü göster