/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +1
    hay aq...
    aga, kalk yerinden, git en yakın aynaya bak. kendi gibim sonik suratına bak. gibim sonik dimi? bir taka yaramıycak bir insansın dimi? evet öyle. neden? çünkü bir adım atmıyorsun aq. korkuyorsun, insanlar beni yargılar diyorsun. ama halbu ki olay öyle değil. potansiyel denen bir şey var. lan aq insanlar dünyayı ele geçiriyorlar. hitler a bak mk. taşaksız, tıfıl adam neler yaptı. sen neler yapabilirsin biliyor musun? neleri başarabilirsin. farkında mısın aq. 18 yaşında asosyol olmak nedir aq. hayatının en güzel yıllarındasın ve asosyalsin.

    ayağa kalk güzel kardeşim. seni tutan kimse yok ortada. o içine kapandığın evin kapısında bir kilit yok.
    Git üstüne cicilerini giy şimdi. aynada saçını başını düzelt, havalı ol. bir sosyal paylaşım sitesinde kendini pazarla. nasıl mı? tipinle değil, yaptıklarınla. ha hiç bir tak yapmıyorsan edebiyat yap. fikirlerini yay. bunlar mümkün. fikirlerdir zaten insanların aklında kalan. bak unutma, biz ölümlüyüz. arkanda bırakıcakların sadece fikirlerin. çık oraya, konuş. etkile. bilgi sahibi ol, yay onları. illaki dikkat çekeceksin.

    kız konusunda...
    gidiyosun numarasını alıyosun birisinden. git bul bir şekilde. ninjalık yap, arkadaşından bir yerden. ama mesaj atma... dursun şimdilik. sonra kızla okulda yada artık kız nerdeyse göz teması kur. göz göze gelin. bu 10 20 kere tekrarlansın. sonra face den ekle. ama mesaj atma hemen. bekle. kabul etsin. şimdi sorun şu. mesaj atıcan mı faceden? hayır tabiki aq. artık kız nerdeyse sohbete başla. önce iki dakikalık sohbeler, eğer kız seni gibtir etmezse zaten o sohbetler uzar. sonra numarsına mesaj at. nerden buldun derse buldum işte, konuşmak istedim de. etkilenebilir. olumlu bir cevap atarsa ne güzel. giblemezse, sohbetlerin yeterince etkili olmamış demektir. züt edip yolarsa gibtir et o kızı.
    ama hadi cevap verdi diyelim. sakın ama sakın açılma hemen. aylar geçsin kız sana ısınsın. romantik ol, esrarengiz ol. sakın bütün sıralrını ortaya dökme. bırak seni keşfetsin. zamanla çözsün seni. aynısı onun içinde geçerli, sorma ona, davranışlarından anla, ve bunu ona göster. kızlar bir şeyden çok etkilenir. ince düşünen erkeklerden. bir resmi sana attığında küçük ayrıtılara dikakt et. mesela bilezik, yada kolye. güzelmiş de. bu küçük şeyler çok etkiler.
    en önemlisi dil.. ağzı iyi laf yapan adam her zaman kazanır. tipin mal olsa bile kızın ruhu etkileyen senin sözlerin olacaktır. edebiyat yap. bilmiyosan kitap oku. buradaki hikayeleri oku. anlayacaksın demek istediğimi... şimdilik sadece o asosyollikten kurtul. aslında o tembellikti aq. çık arkadaşlarınla dolaş dışarda. AVM leri gez dolaş onlarla, paylaş bir şeyler. sende kazan onlardan. hayatın değişecek emin olabilirsin
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      http://www.incisozluk.com...nas%C4%B1l-tavlar%C4%B1m/ bu entrymi okursan anlarsın beni
      ···
    2. 2.
      0
      birde sesli mesaj atmış, tatlısın demiş. abi bundan sonra yapıcağın ilk şey mesajlaşmak, konuşmak. zaten sonra buluşmaya gidersiniz. ha buluşmada ne yapılır...
      aga şimdi senin deneyim olmadığı için yardıma ihtiyacın var. yanında arkadaşını zütüremiyceğine göre sana yardım edicek mekan a zütüreceksin. Misal olarak, sıradan bir kafeye gitsen için daralır. sıradan çünkü. detayı bol olan bir ortam gerek ki sohbet şua bak ya ne güzel yapmışlar diye başlasın. zaten iki insan yeni yeni tanışıyorsa bir cisim yada konu hakkındaki düşüncelerini ortaya atar, katılırsan düşüncelerine kendini anlatmaya başlarsın, şu şu yaparım, bunlarla ilgilenirim. zaten konu bir yerden sonra iyiec uzayınca bir bakarsın kapmışsın işi. dediğim gibi, bizim içimizde bu yetenek aq. genimizde var. o ilk konu açılsın sonrası gelir.
      amaaaa
      kız popi diyorsun. bu kızla birlikte olsan bile ona ayak uyduramayabilirsin ilerde. gittiği mekanlar sana kasıntı gelir. alışamazsın. sorun o işte. sen diptesin o tepede. kız seni bir yerden sonra yetersiz görebilir sonra sen üzülürsün. ha dersen ki bende öyle sosyal oalbilrim, o zaman tamamdır, hayatın oracıkta başlamış olur. bence biraz düşün , bu kızı elde tutabilir misin?
      ···
    3. 3.
      0
      bilmiyorum ki pnp
      ···
    4. 4.
      0
      ezbere konusuyorsun :(
      ···
    5. 5.
      0
      neyse sen gibtir et. git konuş dediklerimi yap, zaten bir şey kaybetmezsin
      ···
    6. 6.
      0
      aynen ölsem bişey değişmez benim için
      ···
    7. 7.
      0
      Reserved
      ···
    8. 8.
      0
      eh o zaman bir sorun yok, dene bir bakalım ama buraya rapor et. bakalım oalcak mı. ama sonradan popi kızı nasıl gibtim diye buraya başlık açarsan haber ver :D okumam lazım
      ···
    9. 9.
      +1
      ışığını yak ki diğerleri seni görebilsin.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster