/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +22
    biz mustafa kemal'i müslüman olarak bildiğimiz için sevmedik. bu ülkedeki başarılarından, adamlığından dolayı sevdik. onun ateist olması bizim gibimizde değil. hem ülkücü hem osmanlıcı takılacağına biraz siyaseti araştır.
    ···
    1. 1.
      0
      Çok iyi açıklamışsın bazıları hala anlamasada
      ···
    2. 2.
      +4 -7
      @2.2 kardesim asıl siyaseti ve tarihi sen biraz arastir. Okulda ogretilenlerle olmaz is.Atatürk ingiltere nin en buyuk projesiydi. Nitekim basarili oldu.Ya mantikli dusun, bugun dis gorunus, yasam tarzi,hak hukuk, kafa yapisi ve gunahkarlik bakimindan gavurlardan.ne farkimiz var. Biraz objektif ve mantikli dusun, arastir baska bi sey istemiyorum.Son olarak da bu iddaa mı destekleyen şu sözlerle bitiriyorum :
      “Bu Kur’ân Müslümanların elinde bulundukça biz onlara hâkim olamayız. Ne yapıp edip, bu Kur’ân’ı onların elinden almalıyız; YAHUT MÜSLÜMANLARi KUR'AN'DAN SOĞUTMALIYIZ.”
      william ewart gladstone
      ···
    3. 3.
      +5 -3
      ahahaha olum şu kafalra bak ya pırıl pırıl dünyanın başka hiç bir ülkesinde bu kadar salak bu kadar araştırmadan gördüğü herşeye inanan insan olamaz o resimleri siz ciddiye alıyorsunuz dimi yarısı buradaki adamlar tarafından troll amacıyla üretiliyor diğer yarısıda o resimlere inanan sizin gibi salaklar tarafından yapılıyor Türkleri kurandan soğutmalıyız yoksa yenemeyiz ahaha bu arada doğru diyorsun keşke avrupa gibi değilde doğu gibi olsaydın kafa filan keser allabakbar nidaları eşliğinde roket filan atardık heyecanlı olurdu dimi modern cumhuriyet ve laiklikle yönetilmeyen islam ülkerine bak bakıyım bir hala atatürkün kıymeyini anlayacak zekaya sahip değil bu millet
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster