/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    Arkadaşlardan hangisi ne salak bi sebeple uğradı ki diyerek yerimden kalktım bizim yurttaki kizlardan biriydi. asagida biri seni bekliyor ulasamamislar cepten dedi. indim bahceye cikan kapiya geldim kapıyı açmamla gözlerime inanamadım mehmet karşımda duruyordu. bir iki dakika durup düşündüm nasıl oldu diye. içeri geldi. neden gittin diye sordu. sen benim karşıma yıllar sonra çıktın ruh ikizimsin beni hayatımda ilk kez anlayan dinleyen sensin dedi bir yandan ağlıyor. Kızım dedi . hayatıma öylece girmiş olman tamam ama çıkman canımı yakıyor resmen saatlerdir ulasamadim kafayi yedim dedi sabah seni giderken görünce peşinden koştuk yetişemedim. neden öyle kaçar gibi gittin bi kusur mu ettik diyordu. benimse o konuşurken aklımda tek bir soru var bu bin benim yurdumu nasıl buldu?

    beni nasıl buldun dedim. adını bile söylememiştin bana dedi. doğru dedim amk yurdumu nasıl buldun . korktum. her ne kadar çok samimi bir şekilde onu yanımda istesemde çok korkmuştum. Yani resmen başıma dert aldım gibi birsey olmuştu. karmakarışık duygular içindeydim. tekrar sordum , beni nasıl buldun?

    beyler mehmetin benim evimi / yurdumu bulması su an aranızdan birinin bulması ile eşdeğerdir. yani bunu açıklamasını rica ettim. ben ordan gelip uyudum falan derken saat ogleden sonra 3 olmuştu. işte mehmet o arada benim bahsettiklerimden yola çıkarak beni facede aramış ama bulamamış tabii ki. sonra aklına memleketim gelmis. ona bursalı olduğumu soylemistim. bursada oturan bi arkadaşından benim oturduğum ilçedeki lisede okuyan bi arkadaşını buldurtmus ona da okuduğum bölümü tipimi falan tarif etmis o birine sormus o birine sormus derken tee dershaneden bi arkadasima ulasmis. hala inanamiyorum ama mehmet en sonunda sadece tam adimi ogrenebilmis. instagramdan yurt odami etiketledigim bi fotodan adresi bulup cikmis gelmis. sosyal medya böyle tak bişey iste beyler dikkat edin.

    bunları duyunca kan beynime sıçradı. 8 saatte şeceremi bulmus birini hayatimdan nasil silip atardim? mehmetle kafeteryaya oturduk bir kahve ikram ettim Özür diledim panikledigimi hata ettigimi söyleyip yine duygusal konusmalarimizdan birini yaptik ve onu metrobüs duragina bıraktım. aksam bu isi çözüp hayatimdan atacaktim. ama nasil? birden aklıma bunu nasıl yapacağım geldi.
    ···
    1. 1.
      0
      niye atıyon çocuğu hayatından ?
      ···
      1. 1.
        0
        Korktum panpa internetten tanıştık sonuçta ben bir iki gün takılır bitiririz diyodum işler sarpa sardı
        ···
      2. 2.
        0
        anladım sende haklısın.
        ···
   tümünü göster