/i/Kitap

Kitap sever dostlarımızın buluştuğu alt incidir
Okuma ihtiyacı barut gibidir bir kere tutuşunca artık sönmez
Victor Hugo.
  1. 26.
    +3
    Siyasi ideolojiler, Andrew Heywood - basit ve genel hatlarıyla günümüzde geçerli ve etkili olan ideolojiler üzerine güzel bir kitap.
    Düşünce Tarihi, Orhan Hançerlioğlu - Gelmiş geçmiş bir sürü fikir adamı ve felsefecinin düşüncelerini anlatan sağlam bir kitap.
    Katı Olan Her Şey Buharlaşıyor, Marshall Berman - Kötü olan Modernizm midir yoksa Kapitalizm'in Modernizm'i kullanarak insanları sömürmesi mi?
    Sanatın Öyküsü, E. H. Gombrich - Sanatın ortaya çıkışından, toplumun dinamikleriyle olan bağlantısından söz etmesinin yanında, estetik beğeniyi geliştirmenin ve güzel ile çirkin arasındaki ayrımın nelere dayandığını anlatan iyi bir kitap.
    Ezop Masalları, Çeviren : Orhan Vedat Sevinçli - Komik gelmesin, kısacık hikayeler ve her hikayenin altında 'kıssadan hisse' açıklamasıyla okuduğunun anafikrini gerçekten kavrayıp kavramadığını test edebileceğin tatlı bir kitap.

    Sonuç olarak, okumak için binlerce kitap bulabilirsin ama eğer bir şeyler katmasını istiyorsan okuduklarının, nitelikli şeyler olmasını tavsiye ederim. *
    ···
   tümünü göster